Ο Ρώσος dj Vadim από την Αγγλία στο Ρομάντζο

vadim
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, η Innersense Productions και το Ρομάντσο φιλοξενούν έναν από τους αγαπημένους DJs και παραγωγούς του ελληνικού κοινού, τον «βετεράνο» της Ninja Tune, DJ Vadim.

Μαζί του o Blend Mishkin, με φρέσκια ακόμη την πρόσφατη κυκλοφορία του album του “Survival Of The Fittest”, και οι Junior SP. & Cryogenics, με ένα back-to-back jungle DJ set, καλύπτοντας, έτσι, όλο το φάσμα του dub-reggae-dancehall-bass ήχου. Στα καθήκοντα των microphone host θα βρίσκονται οι Twinsanity, ένα δίδυμο MC με αγγλικό στίχο και άπιαστο flow, μέλη της Bashment Records.

Ο Ρώσος στην καταγωγή και μόνιμος κάτοικος Αγγλίας DJ Vadim είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους και αναγνωρίσιμους ανεξάρτητους παραγωγούς στον κόσμο, με 20ετή καριέρα, που κινείται με ευκολία ανάμεσα σε hip hop, funk, soul, grime, reggae, dub και bass ήχους. To 1994 ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρία, Jazz Fudge, ενώ αμέσως μετά υπέγραψε στην Ninja Tune, στης οποίας την πρώτη γραμμή παραγωγών βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Ο Vadim έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Stevie Wonder, Prince, The Cure, Al Green, Foreign Beggars, SBTRKT, Wretch 32, Corine Bailey Ray, Bassnector και Fat Freddy’s Drop, ενώ έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, όπως Glastonbury, Roskilde, Exit, Big Chill, V fest, Fuji Rock, Vinarock και Notting Hill Carnival.

Με μουσικές παραγωγές για μεγάλες πολυεθνικές και για το MTV, καθώς και με εντυπωσιακή δισκογραφία που απαριθμεί 11 προσωπικά albums, 5 mix CD’s, 7 group albums, αμέτρητα remixes και εμφανίσεις σε συλλογές, δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως ο John Coltrane του hip hop.

Info

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 23.00
Είσοδος: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ