Η «Μπελ Επόκ» της Μαρίζας Ρίζου επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου plus

rizoy-1
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ασπιώτη και παρέα με μία πενταμελή μπάντα εξαιρετικών μουσικών, η Μαρίζα θα μας υποδεχθεί στο Σταυρό του Νότου plus.

Από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και για τρεις ακόμα Παρασκευές (4, 11 και 18 Μαρτίου) στη σκηνή του «Σταυρός του Νότου Plus» η Μαρίζα Ρίζου …χωρίς καμία ρετρό διάθεση και καμία νοσταλγία για το παρελθόν, αλλά με σχέδια και δρόμους για μια νέα «Μπελ Επόκ», αυτήν του 2016, υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τις ερμηνείες της.

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και στο click@life: «Ο τίτλος Μπελ Επόκ είναι πολύ αλληγορικός. Δε νοσταλγούμε κάποια εποχή, δεν παίζονται τα κομμάτια με κάποιον ρετρό ήχο ή ύφος. Στην ουσία ζηλεύουμε και θέλουμε να αναβιώσουμε την αισιοδοξία και την αύρα της δημιουργικής αυτής εποχής, θέλαμε να πάρουμε όλα όσα πρεσβεύει το Μπελ Επόκ».

Λίγο πριν την κυκλοφορία της 2ης δισκογραφικής της δουλειάς από την Feelgood Records, αλλάζει ήχο, φανερώνοντας καινούργιες πτυχές των ερμηνευτικών της δυνατοτήτων.

Opening act: Αγγελική Σπηλιάκου

Πιάνο: Μάρκος Χαϊδεμένος
Κοντραμπάσο: Γιώργος Μουχτάρης
Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος
Ακορντεόν: Νίκος Σταδιάτης
Σαξόφωνο/κλαρινέτο: Αδάμ Δόγκας

“Μπελ Επόκ” ονομάστηκε η περίοδος της ευρωπαϊκής ιστορίας από το 1871 έως το 1914. Χαρακτηρίστηκε για το αισιόδοξο πνεύμα της.

Info
Σταυρός Του Νότου Plus
Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210 922 6975
Ώρα Έναρξης: 22:30