Τα "Υπόγεια Ρεύματα" για τρεις unplugged εμφανίσεις στην Κυψέλη

ypogeia-reumata
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Τα Υπόγεια Ρεύματα θα εμφανιστούν για τρεις Πέμπτες στο "art café Στου Στράτου" με το ακουστικό τους σετ.

Μετά την επιτυχημένη τους εμφάνιση το χειμώνα στο "Ρυθμός Stage", το συγκρότημα με τα περισσότερα από 20 χρόνια διαδρομής στο χώρο, επιστρέφει για τρεις μοναδικές unplugged εμφανίσεις, αυτή τη φορά στη Κυψέλη.

Γυμνοί από τα watt και την ενίσχυση, τα Υπόγεια Ρεύματα εκτίθενται άφοβα αναδεικνύοντας το λυρισμό και τη σύνθετη απλότητα της μουσικής. 

Όπως έχουν δηλώσει και στο click@life: "Θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερο το μουσικό πριόνι, μαζί με την ακουστική κιθάρα, το καζού, το άταστο μπάσο και διάφορα περίεργα κρουστά που κατασκευάζουμε μόνοι μας. Το αποφασίσαμε γιατί αυτοί οι ήχοι είναι κομμάτι μας και έχουμε γίνει αρκετά καλοί ώστε να μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε! Δεν θα αφήσουμε ποτέ τα ηλεκτρικά σετ, απλά αυτό είναι ένα λίγο διαφορετικό ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση είναι μια διαδικασία εν εξελίξει και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την πορεία της".

Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε μαζί τους αυτό το ταξίδι, δεν έχετε παρά να δώσετε το παρών στο "art café Στου Στράτου" τις Πέμπτες 25 Φεβρουαρίου, 10 και 24 Μαρτίου.

Info
Art cafe Στου Στράτου
Φωκίωνος Νέγρη 57, Κυψέλη
Ελάχιστη κατανάλωση: 12 €
Τηλ κρατήσεων: 210 86 28 187