Μουσικοχορευτική εμπειρία με τον Δημήτρη Κοργιαλά

mousikoxoreutiki-empeiria-me-ton-dimitri-korgiala

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Κάθε Παρασκευή, ο Δημήτρης Κοργιαλάς μαζί με τους Berolina και την Maxi Nil (Visions of Atlantic) προσκαλούν το κοινό στο πιο σκοτεινό και ταυτόχρονα κεφάτο πάρτι, στο Enzzo De Cuba Upstairs στο Περιστέρι.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχει αποδείξει ότι η electro μουσική σκηνή είναι ο φυσικός του χώρος. Με μεγάλες επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Μια φορά», «Χωρίς εσένα», «Comme Ci Comme Ca», «Ο πιο καλός τραγουδιστής», «Τα σημάδια σου», «Το σ’ αγαπώ», «Θέλω τόσο να σε δω», «Πιάσε με» και πολλές άλλες, έχει κάνει πολλές φορές τον κόσμο να χορέψει στους δικούς του ρυθμούς.

Στο Enzzo De Cuba Upstairs στο Περιστέρι, κάθε Παρασκευή παρουσιάζει ένα δίωρο πρόγραμμα που, εκτός από τις δικές του επιτυχίες, περιλαμβάνει τραγούδια από την ελληνική και ξένη electro και dance σκηνή, καθώς και τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s και 90’s. Πολλά από αυτά μάλιστα σε ολοκαίνουργιες διασκευές.

Με κομμάτια των Cure, των Abba, των Alphaville, των Nirvana, των Eurythmics, νέα κομμάτια των Berolina αλλά και πολλά άλλα κομμάτια-έκπληξη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η παρέα του υπόσχονται μια αξέχαστη μουσικοχορευτική εμπειρία.

Μαζί με έναν ξεχωριστό καλεσμένο dj στα decks κάθε Παρασκευή και την χορεύτρια miss Enfer, θα μας μεταφέρουν την ατμόσφαιρα των πιο μεγάλων κλαμπ του Βερολίνου.

Πληροφορίες: Enzzo De Cuba Upstairs, Αγίας Παρασκευής 70, Περιστέρι, στις 11 μ.μ., είσοδος 10 ευρώ (με ποτό).