Η Αννα Βίσση δίνει ραντεβού στις 12 στο Rex

i-anna-bissi-dinei-rantebou-stis-12-sto-rex

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Το καινούργιο show της Άννας Βίσση, με τον συμβολικό τίτλο «Δώδεκα», ανατρέπει τα γνωστά μέχρι τώρα δεδομένα και σηματοδοτεί την επιστροφή της στο Rex, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα.

Η μεγάλη μας τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα, καλεσμένη της Άννας Βίσση, έρχεται στο Rex με την ίδια πρόσχαρη διάθεση, για να μάς μάθει πώς χορεύεται το αυθεντικό μάμπο, και να μάς θυμίσει τον Μανώλη Χιώτη και τη δεκαετία του ’60.

Η νεανική αγορίστικη μπάντα, Wedding Singers, δίνει ένα ξέφρενο πάρτι, ζωντανεύοντας τα πιο δημοφιλή και σημαντικά τραγούδια από την disco, synth, pop, rock και rock’ n’ roll σκηνή της δεκαετίας του ’80 και του ’90.

Η Άννα Βίσση, κόντρα στη συνηθισμένη διάρθρωση των προγραμμάτων του είδους, ανοίγει για πρώτη φορά η ίδια το show της, κάνοντας την έκπληξη στη νυχτερινή Αθήνα.

Εναλλακτικές ενορχηστρώσεις, τραγούδια που μας αρέσει να τα ακούμε δυνατά, λατρεμένα ζεϊμπέκικα και δυνατές μπαλάντες, ποπ, ροκ και λαϊκά, πιάνο, dance και ταμπούρλα, εκκλησιαστικές καμπάνες και λέιζερ, στο nonstop πάρτι μιας ερμηνεύτριας που πάντα πίστευε ότι η μουσική είναι ένα.

Ταυτότητα προγράμματος: καλλιτεχνική επιμέλεια: Μυρτώ Κοντοβά, σχεδιασμός φωτισμού: Ελευθερία Ντεκώ, διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Κυφωνίδης, σχεδιασμός ήχου: Άρης Κουντούρης, σκηνογραφία: Αθανασία Σμαραγδή, styling: Σοφία Καρβέλα, artist: Billy Γρυπάρης. Συμμετέχουν οι τραγουδιστές: Arlyn Gonzalez, Νατάσα Μηνδρινού, Ηλιάνα Τσαπατσάρη, Μιχάλης Ζέης.

Πληροφορίες: Rex, Πανεπιστημίου 48 - Αθήνα, τηλ. κρατήσεων: 210 3814591, 210 3823269. Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Ώρα προσέλευσης: 22:30. Είσοδος με ποτό στο μπαρ: 15 ευρώ. Φιάλη ουίσκι:180 & 200 ευρώ special, κρασί: 90 ευρώ. Β' εξώστης: Φιάλη ουίσκι:160 & 180 ευρώ special, κρασί: 80 ευρώ.