Λάτιν βραδιές με ελληνικό στίχο από τους Los Mafiosos
Οι Los Mafiosos, η πρώτη μπάντα που παίζει λάτιν μουσική με ελληνικό στίχο αποκλειστικά, θα εμφανιστεί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο -UpStage για ακόμα δύο Δευτέρες, 29 Φεβρουαρίου και 7 Μαρτίου.
Οι Los Mafiosos ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη, μέσα στην καρδιά των Αποκριών. Salsa, Bachata, Cha Cha Cha, Merengue, Rock n Roll, Disco και πολλοί άλλοι ρυθμοί, έρχονται να γεμίσουν το ρεπερτόριο της μπάντας. Με τραγουδιστή τον Mr. Bachata, πλαισιωμένο από έξι εξαίρετους μουσικούς, οι Los Mafiosos υπόσχονται χορευτικές βραδιές μέχρι τελικής πτώσεως.
Και εάν δεν ξέρετε να χορεύετε, κανένα πρόβλημα. Οι χορευτές της μπάντας θα σας καλέσουν για χορό και θα σας μάθουν τα βήματα. Αρκεί να πείτε το «ναι».
Με το πρόγραμμά τους που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα, μαζί με το κέφι και τη θετική ενέργεια που μεταδίδουν, η διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη. Ατελείωτο κέφι και χορός ...και όποιος αντέξει. Το live ξεκινά στις 21.00.
Οι Los Mafiosos είναι οι:
Δημήτρης Μαργαρίτης - κιθάρα
Χρήστος Κουμούσης - πλήκτρα
Σπύρος Λιγκώνης - κρουστά
Σπύρος Μάζης - μπάσο
Αντιγόνη Σαμπατακάκη - φωνητικά, κρουστά
Rosanna Mailan – φωνητικά, κρουστά
Info
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9315 600







