13 bartenders, 1 bar, άπειρα cocktails & food pairings με θέα τη θάλασσα

citylife
ΤΡΙΤΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Για 7 Παρασκευές 6 ζευγάρια δημοφιλών bartenders (και ένας μόνος του) της Αθήνας θα φιλοξενηθούν στο Matsuhisa Athens και μαζί με τον bar manager του εστιατορίου, Χάρη Γεωργόπουλο θα συνεργαστούν και θα δημιουργήσουν κοκτέιλς που θα «ζευγαρώσουν» με το φαγητό.

Από την Παρασκευή 11 Μαρτίου και για έξι ακόμα Παρασκευές, έως τις 6 Μαΐου, το Martini Bar του Matsuhisa Athens, υποδέχεται δεκατρείς αξιόλογους bartenders της Αθήνας σε μια από τις πιο αξιόλογες τοποθεσίες της πόλης, για μία μοναδική συνέργεια.

Αναγνωρισμένοι bartenders από τα πιο ​δημοφιλή bar, σε συνεργασία με τον Βar Μanager του εστιατορίου, Χάρη Γεωργόπουλo, δημιουργούν cocktails μ​ε premium spirits, εμπνευσμένοι από τις Ιαπωνικές γεύσεις και συστήνουν το υψηλών προδιαγραφών bar service του Matsuhisa.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα cocktails στο bar ή στο Martini Lounge, και, αν επιθυμεί, μπορεί να ταιριάξει το ποτό με κάποιο από τα εμβληματικά πιάτα του a la carte μενού  ή του Omakase μενού, σύμφωνα με τα pairings που έχουν σχεδιάσει οι bartenders.

Πιο αναλυτικά, με το Winter Omakase (55 ευρώ) δίνεται η δυνατότητα επιλογής τριών cocktails από τη λίστα τους σε special τιμή. Όσοι επιλέξουν φαγητό από το a la carte μενού, μπορούν επίσης να ταιριάξουν πιάτα με ένα από τα τουλάχιστον 5 διαθέσιμα cocktails, σε αρμονικούς ή αντιθετικούς συνδυασμούς.

Στο Martini Lounge τα cocktails μπορεί να συνοδεύονται από τα Nobu bites, το τέλειο match finger food του ποτού. Για τις τρεις πρώτες Παρασκευές, πρώτη φορά πίσω από τη μπάρα του Matsuhisa Athens, θα βρεθούν μαζί οι:

Info
Matsuhisa Athens
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης
Tηλ. 210 896 0510