Pre-xmas party στο Τώρα Κ44

pre-xmas-party-sto-tora-k44

ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Η ομάδα του Κορμοράνου επισκέπτεται το Τώρα Κ44 και υπόσχεται ένα δυνατό πάρτι, με αναλόγως προσαρμοσμένο dj set από τον Blue Lagoon (Κορμοράνος), αλλά και ολοκληρωμένη παρουσίαση των εκδόσεων της inkpress, με τα τέσσερα κόμικς της για ξεφύλλισμα και αγορά, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Με κύριο σκοπό του τη διοργάνωση πολλών ειδών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, όπως πάρτι, συναυλίες, εκθέσεις και άλλα, ο Κορμοράνος, ιδρύθηκε στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2002.

Στις παραγωγές του έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει περισσότερους από 100 Έλληνες και ξένους djs, όπως οι Mehdi, Busy P, Jokers of The Scene, Drop The Lime, Rory Phillips, Breakbot, Riton, Justin Robertson, Cooly G, Canblaster, Eli Escobar, μεταξύ άλλων.

Επίσης, έχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις συγκροτημάτων και μουσικών, όπως οι Zita Swoon, Think Of One, The Fiery Furnaces, The Swiss, Max Tundra, Nosaj Thing και έχει παρουσιάσει νέους εικαστικούς καλλιτέχνες (Στέφανο Ρόκο, Μάρια Μπαχά, Θάλεια Ραυτοπούλου κ.ά.), σε περισσότερους από εκατό διαφορετικούς χώρους, σε όλη την Ελλάδα.

Με βασικό dj τον Blue Lagoon, έχει επίσης, συμμετάσχει σε Φεστιβάλ, όπως τα Synch, Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, Reworks και Plissken, καθώς και σε σημαντικές διοργανώσεις τρίτων, πολύ συχνά δίπλα σε γνωστά ονόματα, όπως οι Steve Aoki, Peaches και Madlib. Με τον ίδιο πρωταγωνιστή να καταλαμβάνει τα decks του Κ44, ο Κορμοράνος ετοιμάζει ένα δυνατό pre-xmas party.

Πληροφορίες: Τώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι-Αθήνα, 210 3423560. Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ώρα 22.00. Είσοδος ελεύθερη.