Pre-New Year's Eve party με τον Nick Varon

pre-new-years-eve-party-me-ton-nick-varon

Φωτογραφία: http://on.fb.me/sAmVJW

ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Ο παραγωγός και dj Nick Varon επιστρέφει στην Αθήνα για ένα δυνατό dj set, έχοντας μαζί του στα decks τους Ioel & Delight και υπόσχεται μία μοναδική μουσική βραδιά, στο Sixx Club, στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο Nick Varon έχει δημιουργήσει μία στενή σχέση με το αθηναϊκό κοινό και επιστρέφει από την Βαρκελώνη στην Αθήνα για ένα μοναδικό dj set, μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στο καλοκαιρινό Animal, το μοναδικό 6ωρο set του, στο club Heaven και την καλοκαιρινή του περιοδεία (Tourin' Home) όπου μεταξύ άλλων εμφανίστηκε μαζί με τα κορυφαία ονόματα του πλανήτη όπως τους Tiesto,Paul Van Dyk, Danny Howells, Steve Lawler κ.α.

Βάζοντας πάντα την προσωπική του σφραγίδα -με μικρές εκπλήξεις και δώρα- σε κάθε του εμφάνιση, αυτήν τη φορά ετοιμάζει μία δυνατή έκπληξη για όλους τους φανατικούς clubbers. Έχοντας αναπτύξει μοναδική σχέση με το κοινό της πόλης, ετοιμάζεται να αποχαιρετίσετε τη χρονιά που φεύγει, μέσα από μια ιδιαίτερη μουσική διαδρομή, ξεκινώντας από το deep house και φτάνοντας μέχρι τους πρόποδες του «new age» techno και πάντα με «underground touch».

Πληροφορίες: Sixx Club Athens, Αμερικής 6, 6937 128831, 6979 470638, στις 11.30 μ.μ.