Το Under μάς αποχαιρετά δυναμικά με τον Franz Costa στα decks του

under
ΤΡΙΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Το dance club της ομάδας Playground, Under, αποχαιρετά την χειμερινή σεζόν την Παρασκευή 1η Απριλίου με καλεσμένο τον Ιταλό Franz Costa.

Ο Franz Costa στην ηλικία των 12 ετών ξεκίνησε να μαθαίνει κιθάρα και παράλληλα να εξασκείται στο σκρατσάρισμα και την μίξη βινυλίων. Ένα χρόνο αργότερα αγόρασε μια κονσόλα και ξεκίνησε να παράγει μουσική. Το πρώτο του gig ήρθε στα 16 και το πρώτο του single, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο σημάδι της καλλιτεχνικής του μεταμόρφωσης, στα 17. Τότε ήταν που άρχισε να σχηματίζει τον προσωπικό του ήχο, άφησε πίσω τον τραχύ ήχο των πρώτων του παραγωγών και χαμήλωσε τα BPM για να έρθει πιο κοντά στις μουσικές των Marco Carola και Paco Osuna που θαύμαζε.

Η καριέρα του συνέχισε με σκαμπανεβάσματα, κυκλοφορώντας κάθε χρόνο μόνο από ένα καινούργιο κομμάτι. Το 2012 ήρθε η κυκλοφορία του Yeah, του EP Yellow Bag και του πετυχημένου single Musica Maestro που ακούστηκε στα sets καταξιωμένων καλλιτεχνών. Το 2013, ο Franz συνέχισε δυναμικά με την κυκλοφορία του single Don’t Bump και το δεύτερο εξάμηνο της ίδιας χρονιάς ήρθαν τρεις κυκλοφορίες στη Jekos Lab, στη δική του Azul Tunes και στη Habla Music.

Πέρσι έγινε resident DJ στο πάρτι Ibiza Talents κι εμφανίστηκε σε πολλά clubs της Ευρώπης, όπως Pacha (Ίμπιζα), Egg (Λονδίνο) και Club Up (Άμστερνταμ).

Το line up του closing party θα συμπληρώσουν οι resident DJs της ομάδας Playground: Viton, Jon Tsamis, Always Late και Nik B.

Info
Under
Τριπτολέμου 31, Γκάζι
Tηλ. Kρατ. 695 999 5752