Cocktails δια χειρός Τhomas Aske για ένα βράδυ στο «The Sowl»

thomas Photo by Addie Chinn
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Ένας από τους διασημότερους bartenders στον κόσμο θα βρεθεί πίσω από το bar του «The Sowl».

Ο Thomas Aske, διευθυντής του Fluid Movement, συνιδιοκτήτης των διάσημων bars Purl, The Worship Street Whistling Shop, Surf-Side και Black Rock και ένας από τους διασημότερους bartenders παγκοσμίως, θα βρεθεί, για μία μόνο βραδιά, μαζί με τον bar manager Σπύρο Κερκύρα και την ομάδα της Bar Solutions πίσω από την μπάρα του The Sowl.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 10 Απριλίου, από τις 18.00 μέχρι τις 22.00 ο Thomas και ο Σπύρος θα ετοιμάζουν cocktails πιστά στην δημιουργικότητα, με διάθεση καινοτομίας, ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών και θεατρικότητα στην παρουσίαση, που χαρακτηρίζουν την επαγγελματική φιλοσοφία και το στυλ του διάσημου bartender.

Master Class

Οι επαγγελματίες του bartending και του χώρου τού αλκοόλ και της εστίασης έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό Master Class από τον γνωστό bartender. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Απριλίου, από τις 13.00 και μέχρι τις 16.30, ο Thomas Aske θα παρουσιάσει το Master Class του στο The Sowl, για αυστηρά 40 άτομα.

Η θεματολογία

Section 1 // Modernist Techniques
a) Rotary Evaporation // A-Z
b) Sous Vide
c) Hydrocolloids
Section 2 // Competition Ready & Creative Thinking
Essentially the key components to the creation of cocktails and the thought process that goes into creating and delivering world class drinks.
Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ (περιλαμβάνεται light lunch)
Πληροφορίες και κρατήσεις στο: 21 0345 0003 

Info

Τhe Sowl
Ηρακλειδών 10, Θησείο
Tηλ. 2103450003