«Χαρούμενες βραδιές στην Αθήνα»

xaroumenes-bradies-stin-athina

ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Με τον διασκεδαστικό τίτλο «Happy nights in the city», βγάζουμε τη γλώσσα στη «μαυρίλα» και ανεβάζουμε στροφές. Το Εν Δελφοίς, το Polis, το Bellafonte και το Tώρα κ44, από σήμερα 21 Οκτωβρίου και για έξι εβδομάδες διοργανώνουν δώδεκα events και γίνονται σημεία συνάντησης όσων επιζητούν ένα «φεστιβάλ αισιοδοξίας».

Με τον διασκεδαστικό τίτλο «Happy nights in the city», βγάζουμε τη γλώσσα στη «μαυρίλα» και ανεβάζουμε στροφές. Σε μία χρονική περίοδο, όπου το ενδιαφέρον και η προσοχή του κόσμου, στρέφεται στις οικονομικές εξελίξεις, τέσσερις χώροι της Αθήνας, γίνονται «φάροι» αισιοδοξίας και διασκέδασης.

Το Εν Δελφοίς, το Polis, το Bellafonte και το Tώρα κ44, από σήμερα 21 Οκτωβρίου και για έξι εβδομάδες διοργανώνουν δώδεκα events και γίνονται σημεία συνάντησης όσων επιζητούν ένα «φεστιβάλ αισιοδοξίας».

Tέσσερα bar, πέντε dj sets, τρία μουσικά group και τέσσερις μουσικοί παραγωγοί εναλλάσσονται σε δώδεκα διαφορετικά events και αλλάζουν τη διάθεσή μας. Τρεις είναι οι βασικές θεματικές ενότητες που αλλάζουν ανάλογα με το σημείο διεξαγωγής.

Υπό τον τίτλο «Με τα χρώματα της Μουσικής οι δικές μας νύχτες» τέσσερις ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Kosmos 93.6, δημιουργούν chill out βραδιές, στο Εν Δελφοίς, χωμένο σε έναν πανέμορφο πεζόδρομο της πόλης. Παράλληλα θα γίνουν street art δρώμενα, από νέους καλλιτέχνες.

Tο Τώρα Κ44 και το Bellafonte φιλοξενούν τρία μουσικά groups και ένα dj set, σε τέσσερα διαφορετικά events, υπό τον τίτλο «Τζαμάρουμε στην αισιοδοξία».

Τέλος, το Polis διοργανώνει «Parties, κάτω από τ’ αστέρια», με τέσσερα dj sets, μουσική στο προαύλιο και νέους καλλιτέχνες που δημιουργούν για το κοινό.

Το φεστιβάλ ξεκινά την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. στο Εν Δελφοίς, με την πρώτη βραδιά γεμάτη chill out μουσικές από την ραδιοφωνική παραγωγό του Kosmos 93,6 Γιώτα Κοτσέτα. Παράλληλα, ο Μανώλης Ζουλάκης, καλλιτέχνης κόμιξ, θα δημιουργεί ζωντανά μπροστά στο κοινό.

O επόμενος σταθμός είναι στο Polis, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 9.30 μ.μ., το πρώτο «party κάτω από τα αστέρια», με dj την Εύα Θεοτοκάτου. Παράλληλα, o Beat καλλιτέχνης graffiti θα δημιουργεί με μαρκαδόρους σε t-shirt.