Εβδομαδιαία special events στο Villa Mercedes

ebdomadiaia-special-events-sto-villa-mercedes

ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Συνεχίζονται τα εβδομαδιαία special πάρτι του Villa Mercedes με εκλεκτούς καλεσμένους και αρκετή δόση χρυσόσοκονης…

Το club restaurant Villa Mercedes συνεχίζει δυναμικά τον χειμώνα στον ατμοσφαιρικό του χώρο, με το εντυπωσιακό κόκκινο εστιατόριό του, που μοιάζει με κήπο στο κέντρο της πόλης και φέρει τη γευστική υπογραφή του executive chef Κώστα Τερζούδη, με το γκριζωπό του Club με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους του, αλλά και με το V.I.P. επίπεδο που προσφέρει στους guests πανοραμική θέα στο club και το εστιατόριο.

Τα εβδομαδιαία events συνεχίζονται και τη νέα χρονιά στο Villa Mercedes με δυνατές προσωπικότητες και ασταμάτητη χορευτική μουσική.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε Κυριακή ένα «Rock Party» στήνεται για τους θαμώνες του μαγαζιού με R’n’B, House και Rock μουσικές επιλογές από τους alceen, consoul και djanjelo. Κάθε Δευτέρα ο Θέμης Γεωργάντας γίνεται οικοδεσπότης και resident DJ στην «Starlight» βραδιά του Villa Mercedes με special guests stars ζωντανά στη σκηνή. Τις Τρίτες η επιτυχημένη ταινία «Dirty Dancing» αναβιώνει με τον performer Thiago και τον rapper Chico.

Τις Τετάρτες ο Βασίλης Τσιλιχρήστος βάζει την δική του υπογραφή στη διασκέδαση, ενώ κάθε Πέμπτη η Ναταλία Γερμανού στήνει ένα «chat show party» με τα μεγαλύτερα hits των τελευταίων δεκαετιών.

Η Παρασκευή ανήκει στους λαμπερούς θαμώνες του club, ενώ το Σάββατο είναι ώρα για party. Το καθιερωμένο Saturday Party συνεχίζεται για 5η συνεχόμενη χρονιά με μουσική από τους gigli και djanjelo.

Πληροφορίες: Villa Mercedes, Ανδρονίκου και Τζαφέρη 11, πίσω από το Μουσείο Μπενάκη της Οδού Πειραιώς, λειτουργεί καθημερινά, Δευτ.-Πεμ. 21:30 – 03:00, Παρ.-Σαβ. 21:30 – 05:00 και Κυρ. 20:30 – 02:30.