Funkin ‘n’ Rollin' από το Milo Z στο Half Note

funkin-n-rollin-apo-to-milo-z-sto-half-note

ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Jazz funk, hip hop, groovy χορευτικοί και soul ρυθμοί από την Πέμπτη 26/1 μέχρι τη Δευτέρα 30/1 από το σχήμα του Milo Z στο Half Note.

Έχοντας πλέον, ένα φανατικό following οπαδών όχι μόνο στη Νέα Υόρκη αλλά και στην Αθήνα, ο Milo Z και το γκρουπ του, μέσα από τακτικές επισκέψεις στο Half Note Jazz Club, έχει φτιάξει μια κατάσταση που έχει το δικό της cult ρεύμα.

Στη μουσική παρουσία του γκρουπ, η jazz και το street beat ισορροπούν. Οι επιρροές του group εκτείνονται από την παλιά καλή soul και το funk των Sly & The Family Stone και των War, ως την avant-garde rock, τον Prince και τους Red Hot Chili Peppers.

Κιθαριστικές και ψυχεδελικές μίξεις, με δυναμική α λα Zappa συμπληρώνουν μια καυτή ατμόσφαιρα που αποτελείται από φρενήρες funk, αισθησιακή jazz και δυναμικό rock. O Milo Z έχει πιάσει κορυφή στο σύγχρονο jazz-funk-rap show και αυτό το αποδεικνύει στον φυσικό του χώρο: τη σκηνή…

Πληροφορίες: Half Note Jazz Club, Tριβωνιανού 17, Μετς, 210 9213310, είσοδος (χωρίς ποτό) 15. 20, 25 €, ημέρες Πέμπτη-Σάββατο & Δευτέρα στις 10.30 μ.μ., Κυριακή στις 9 μ.μ.