Ολοήμερο party στo «Μαντζάρου 3»

mantzarou-1
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2016

Δύο: είναι πρώτος αριθμός (διαιρείται μόνο με το 1 και τον εαυτό του) και ο μοναδικός άρτιος με αυτή την ιδιότητα. Επίσης είναι Φιμπονάτσι και Πελ. Το δύο όμως για το Business-Café Bar «Μαντζάρου 3» είναι ένας ακόμα πιο ξεχωριστός αριθμός...

Σηματοδοτεί τα 2 χρόνια λειτουργίας του. Δύο χρόνια γεμάτα διασκέδαση, θαλπωρή, γέλια, χορούς και πάνω από όλα συντροφιάς.

Το νεοκλασικό, όπου έζησε ο εθνικός συνθέτης Νικόλαος Μάντζαρος, φοράει για δεύτερη χρονιά φέτος τα γιορτινά του και σας περιμένει σε ένα all day party το Σάββατο 14 Μαΐου. Ο ομώνυμος πεζόδρομος θα μετατραπεί σε έναν εορταστικό χώρο γεμάτο happenings, special surprises, μοναδικά cocktails και welcome drinks από ευφάνταστους bar tenders και εξαιρετικές μουσικές από γνωστούς djs.

Το Business-Café Bar «Μαντζάρου 3» θα επιδιώξει για μία ακόμα φορά να κλέψει τις καρδιές νέων και παλαιών φίλων με την αστική κομψότητα που χαρακτηρίζει την αθηναϊκή αυτή γωνιά. Οι πόρτες λοιπόν του νεοκλασικού θα ανοίξουν από το πρωί για να απολαύσετε τον καφέ σας και θα παραμείνουν ανοιχτές till dawn για να δεθεί ακόμα περισσότερο η παρέα.

Welcome Coffee: 12:00-14:00

Αθηναϊκό πεζόδρομο ή μπαλκόνι με όμορφες λεμονιές! Όπου και αν διαλέξετε να καθίσετε, ο μυρωδάτος καφές θα σας χαλαρώσει και θα σας προετοιμάσει για το «γέμισμα της ημέρας».

Lunch Time: 16:00-20:00
Dj Asimo

Διαχρονικές μελωδίες από τον Δημήτρη Ασημακόπουλο, παρέα με απαλές γεύσεις, finger food και δροσερές σαλάτες με τη συνοδεία ενός παγωμένου ποτήριου κρασί ή μπύρας. Το ιδανικό σκηνικό για την μεσημεριανή κουβεντούλα!

Afternoon Cocktails: 20:00-23:00
Dj Βασίλης Φούκας

Ήρθε η ώρα που όλοι περιμένουμε. Ο Dj Βασίλης Φούκας στα decks στον μαγικό πεζόδρομο της Μαντζάρου παρέα με δροσερά cocktails. Εξωτικά φρούτα και μυστικές συνταγές αναμιγνύονται με την τέχνη των bar tenders. Spiced rum, London Gin, Smoked Single Malts, Bourbon, Quadruple distilled Vodka, συμπληρώνουν το απόλυτο απογευματινό σκηνικό στην καρδιά της Αθήνας.

Till Dawn...: 23:00 - till late
Surprise Guest : Dj Thalis Pitoulis

*Διαθέσιμος χώρος στάθμευσης (ιδιωτικό Parking) στα 20 μέτρα με ειδικές τιμές. (Σόλωνος και Μαντζάρου)
*Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας δεχόμαστε κρατήσεις στα εξής τηλέφωνα: 210 338 8216, 6947 302 335, 6972 203 380.