Neighbour-hook στα γυμναστήρια της πόλης για...κορμάρα της τελευταίας στιγμής

gym-1
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2016

Αυτή την εβδομάδα το neighbour-hook κάνει μια στάση στα γυμναστήρια της πόλης σε μια λίγο καθυστερημένη προσπάθεια για...κορμί λαμπάδα ως το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι ημερολογιακά και ουσιαστικά είναι μια ανάσα μακριά, το ίδιο και η μέρα εκείνη που θα εκθέσουμε το σώμα μας και πάλι σε κοινή θέα. Και καλά όσοι έχουν επενδύσει ενέργεια και εργατοώρες στα γυμναστήρια όλο το προηγούμενο διάστημα, με τους άλλους τι γίνεται;

Η ελπίδα διατηρείται ζωντανή χάρη στους οργανωμένους χώρους εκγύμνασης της πόλης, που αυτό το διάστημα έχουν την τιμητική τους και μας καλούν να βάλουμε τα δυνατά μας, επιβεβαιώνοντας τη ρήση: ποτέ δεν είναι αργά! Για πάμε να δούμε πού θα απευθυνθούμε για μια χείρα βοηθείας της τελευταίας στιγμής. 

Τα Fitnet προτρέπουν: Γυμνάσου έξυπνα – γυμνάσου ομαδικά. Ζήσε τη χαρά και την ευχαρίστηση ότι βρίσκεσαι με παρέα, όπως όταν έπαιζες παιδί στη γειτονιά ή διασκέδαζες σαν έφηβος στα γήπεδα. Νιώσε νέος, ενώ γυμνάζεσαι με άλλους, που μπορεί να μην είναι αρχικά οι αγαπημένοι σου φίλοι, αλλά μπορεί μελλοντικά να γίνουν. Επίλεξε από διαφορετικά είδη ομαδικών προγραμμάτων που συνεχώς εξελίσσονται, εμπλουτίζονται για να εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, ενώ ανταποκρίνονται σε όλα τα επίπεδα ασκουμένων.

Συνδυάστε αερόβια προγράμματα, όπως classic aerobic, zumba, Brazilian dance, kick aerobics εμπνευσμένο από πολεμικές τέχνες, προγράμματα μυϊκής τόνωσης όπως body works, ball n’tone σε συνδυασμό  με διάφορα όργανα ενδυνάμωσης ή τη μπάλα, yoga και pilates για συνδυασμό ενδυνάμωσης, ισορροπίας και ευλυγισίας, ποδήλατα στην αίθουσα για υψηλές συγκινήσεις και σε συνδυασμό με yoga, pilates, kettle bells , gymnastics κ.λ.π, αλλά και προγράμματα με επιστροφή στην αθλητική κίνηση, την άσκηση στη φύση,  όπως cross training, bodycross, interval training και boot camp.

"Το Complex Training είναι σύνθετα προγράμματα προπόνησης δύναμης και ισχύος στα οποία ασκήσεις υψηλής αντίστασης (π.χ καθίσματα) εναλλάσσονται με ασκήσεις χαμηλότερης αντίστασης αλλά μέγιστης ταχύτητας (άλματα). Η προπόνηση αυτή χρησιμοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια διότι φαίνεται ότι προκαλεί νευρομυϊκές, μορφολολογικές και αρχιτεκτονικές μεταβολές στο μυϊκό ιστό οι οποίες κατά συνέπεια οδηγούν σε μεγαλύτερη βελτίωση της μυϊκής ισχύος σε σύγκριση με τα παραδοσιακά προγράμματα δύναμης ή ισχύος.

To Cross training ή αλλιώς προπόνηση πολλαπλών δραστηριοτήτων, αν και δεν αποτελεί κάποιο νέο τρόπο εκγύμνασης, αποτελεί τη νέα τάση στο χώρο της άσκησης. Πρόκειται για σύνθετη δραστηριότητα, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πολλές αερόβιες και αναερόβιες δραστηριότητες σε μια μόνο προπόνηση. Μπορεί να συνδυάσει πολλές μορφές προπόνησης σε μια προπονητική μονάδα, Functional training (Λειτουργική προπόνηση), Suspension training (λειτουργεί αποκλειστικά με το σωματικό βάρος του γυμναζόμενου), προπόνηση ισορροπίας κ.α.", μας αναφέρει το Power House Project και η Νίκη Πετρουλάκη.

Τα Yava Fitness Centers εδρεύουν στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Ν. Ψυχικό, Πειραιά, Ν. Φιλαδέλφεια, Αχαρναί, Άνω Λιόσια, Μαρούσι, Γλυφάδα, Μαρούσι, Κολωνάκι, Πετρούπολη, Περιστέρι, Μπουρνάζι, Λυκόβρυση, Παλαιό Φάληρο και Γουδή. Οι υπηρεσίες τους; Αμέτρητες, ανάλογα πάντα με το γυμναστήριο της περιοχής, που θα επιλέξετε να εγγραφείτε. 

Μιας και θέλετε λοιπόν, ένα καλοκαίρι χωρίς «σωσίβιο» και να μην μιλούν στην παραλία όλοι για τα «μπρατσάκια» σας, η επόμενη πρότασή μας είναι τα Planet Fitness and More. Τo κύριο στοιχείο της πολιτικής τους είναι να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, στο πλαίσιο ενός γενικότερου οράματος να ενταχθεί η γυμναστική στην καθημερινότητα κάθε ΄Ελληνα, σε μια εποχή όπου η ανάγκη να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

Τάξεις yoga, pilates, orthosomia, tumbaο. Προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά, αερόβια. Οποία και αν είναι η διάθεσή σας ή οι προσωπικοί σας στόχοι, στα clubs PLANET Fitness and More θα βρείτε ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων για να ικανοποιήσετε την διάθεσή σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Γρήγορο αποτέλεσμα, εύκολο και μόνιμο υπόσχονται τα Mega Gym, που μετρούν ήδη 24 έτη στο χώρο και βρίσκονται σε Κηφισιά και στο 12ο χιλ. Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Aτομική γυμναστική, ομαδά ή ειδικά προγράμματα, η επιλογή είναι δική σας.

Σε τέσσερα επίπεδα και εγκαταστάσεις πάνω από 2.500 τ.μ., τo Bodyscape Gym & Health Club, συνδυάζει χώρους υψηλής ποιότητας και αισθητικής με σύγχρονο εξοπλισμό και βρίσκεται στα σύνορα Χαλανδρίου, Βριλησσίων και Αμαρουσίου. Η συνεχής παρακολούθηση από τους trainers και η παροχή μοναδικών υπηρεσιών είναι μόνο μερικά από όσα το κάνουν να ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια. Διαπιστώστε το και μόνοι σας.

Για το τέλος σας κρατήσαμε τα Holmes Place σε Γλυφάδα, Μαρούσι και Κέντρο, που προσφέρουν πλήθος υπηρεσιών, όπως Group Exercise, Personal Training Express Group Gym,  PT Express Group Pool, PT Express Gym, PT Express Pool, PT Flexi, PT For 2, PT Group Gym, Pilates και Pool, PT Gym, Pilates και Pool, Nutrition Center και αμέτρητες υπηρεσίες Spa & Beauty, ξεχωριστές στο εκάστοτε health club.

Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]

Mπορείτε να διαβάσετε όλα τα «NEIGHBOUR-HOOK» εδώ