Όργιο τέχνης και μουσικής στο Bios

orgio-texnis-kai-mousikis-sto-bios

Nalyssa Green

ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Το online περιοδικό Ough! διοργανώνει το «Ough! Boom!», το πρώτο τριήμερο event του, που ξεκινάει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο Bios και περιλαμβάνει ποικίλες μουσικές -και όχι μόνο- επιλογές.

Ως περιοδικό με βάση την Αθήνα, με διαφορετικό κεντρικό θέμα κάθε μήνα και ποικίλη ύλη που αφορά τον πολιτισμό και τη ζωή στην πόλη, το Ough!, προσφέρει τρεις βραδιές τέχνης και διασκέδασης.

Το «Ough! Boom!» ξεκινάει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου με τα εγκαίνια των εκθέσεων «φαϊνάνσιαλ γκλαμ» του Jar Moff και «mmm…» του Γιώργου Κάλλας και θα συνεχιστεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου με live, dj sets, προβολές ταινιών, συζητήσεις και φαγητό.

O Jar Moff είναι μουσικός, ενώ οι homemade κυκλοφορίες, στις οποίες επιμελείται το artwork, είναι πραγματικά έργα τέχνης. Τα εξώφυλλα των κυκλοφοριών του είναι χειροποίητα κολάζ, ιδιαίτερα και με εντελώς δική του αισθητική που ταιριάζει με τους ήχους του. Η πρώτη προσωπική του έκθεση, στο μπαρ πάνω από το Bios, θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαρτίου.

Ο Γιώργος Κάλλας σπούδασε σχέδιο μόδας και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Είναι αυτοδίδακτος ζωγράφος. Τα έργα του είναι ελκυστικά και σέξι, όχι μόνο επειδή η θεματολογία του είναι η Madonna, αλλά και για την άρτια ζωγραφική και την καθαρότητα της τεχνικής του. Η νέα του έκθεση, στον πρώτο όροφο του Bios, θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαρτίου.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα παίξουν live οι: Lost Bodies, Bazooka, Victim of Society, Le Page, Trashy Cord και Cold Feet και θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιάννη Μισουρίδη, «Lost Bodies – the documentary».

Dozen Draft

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου θα παίξουν live οι: King Elephant, Spaced Cowboy, Δ Δ, Polygrains, Monday NightFever, ParrotHeadz, Dozen Draft, GDaddie, Giganta και Nalyssa Green και dj sets: Espeekay vs Mr. Bios,Billy Widz & Jeph 1, Sound Injections, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ough! Team djs, quietdrumming, Mr.Z, BadSpencer, Methi και Gastone. Επίσης, θα γίνει η αθηναϊκή avant premiere της ταινίας «Super Demetrios» και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη. Ακόμα, θα προβληθεί το «Making of Sex Book», ένα βουβό unofficial soft porn της Madonna.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, Αθήνα, 210 3425335, www.bios.gr , στις 26-28 Ιανουαρίου, στις 8.30 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.