Ένας ανερχόμενος Βρετανός dj στα decks του Sixx

enas-anerxomenos-bretanos-dj-sta-decks-tou-sixx

ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ένας από τους πιο ανερχόμενους και αναγνωρισμένους Βρετανούς DJs, ο Subb-An, «καταλαμβάνει» στις 27 του Γενάρη το club Sixx Athens.

Στα 23 του ο Ashique «Subb-An» Subhan έχει κάνει πολύ περισσότερα στον χώρο της dance σκηνής από πολλούς καλλιτέχνες που έχουν τα διπλά του χρόνια. Έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός για τα live acts και τη σκληρή δουλειά του. Ήταν φυσικό η αναγνώριση να μην αργήσει να έρθει.

Το 2005 τον καλωσόρισε με το 1ο του residency στο dance club «Below», ένα από τα πιο αναγνωρισμένα underground clubs στη Βρετανία.

Έχει κυκλοφορήσει δουλειές του με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της underground techno & house μουσικής, όπως η Crosstown Rebels, Spectral & Culprit αλλά και οι «Hot Creations» του Jamie Jones, Mothership, Leftroom, BPitch Control, 2020 Vision, Trapez Ltd.

Το 2009 μαζί με τον Adam Shelton δημιουργούν τη δική τους δισκογραφική εταιρεία «One Records». Βασισμένος πάντα στο residency του στο dance club «Below» έχει επισκεφτεί μερικά από τα μεγαλύτερα decks του dance κόσμου.

Την Παρασκευή στις 27 Ιανουαρίου επισκέπτεται το club Sixx Athens έχοντας μαζί του τις ομάδες lemon & Playground αλλά και τους Viton, George Santas, Ioel, Kouki Dee, Evangelos Vita και Ilias Argyropoulos.

Πληροφορίες: Sixx Athens, Οδός Αμερικής 6, Αθήνα, 6979470638.