Φρενήρεις ηλεκτρονικοί ήχοι στο Six d.o.g.s.

frenireis-ilektronikoi-ixoi-sto-six-dogs

ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ένας από τους σημαντικότερους djs-παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Frenic επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα, για ένα special beats-breaks and bass dj set, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στο Six d.o.g.s.

Ο Frenic, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Sam Ferguson, ξεκίνησε, δημιουργώντας beats για πολλούς hip-hop MC's και στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ξεχώρισε ως ένας από τους καλύτερους djs της -τότε ραγδαία αναπτυσσόμενης- drum ’n bass σκηνής.

Oi trip-hop, funk, soul, electric beats μουσικές του επιρροές παντρεύονται με μοναδικό τρόπο, όπως φαίνεται καθαρά στο απόλυτο ραδιοφωνικό hit, «Alright» και στο κομμάτι «Things Get Better», ενώ η τελευταία του δουλειά, με τίτλο «Lessons From The Past», περικλείει ένα πιο σκοτεινό και έντονο κινηματογραφικό στυλ.

Αυτό τον καιρό, ο Frenic, με βάση του το Bristol, επικεντρώνεται στη δημιουργία των προσωπικών του παραγωγών, κάνοντας την αρχή με το EP «The Future Will Be Better Tomorrow».

Πληροφορίες: Six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Θησείο-Μοναστηράκι, 210 3210510, www.sixdogs.gr , την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 9.30 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ.