Εκρηκτικό πάρτι με τον dj Losoul στο Six d.o.g.s.

ekriktiko-parti-me-ton-dj-losoul-sto-six-dogs

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ο Γερμανός παραγωγός και dj Losoul επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα και εμφανίζεται με τον Lee Burton και τον resident dj της βραδιάς Chevy, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στο Six d.o.g.s.

Οι προσκεκλημένοι στα πάρτι του mobile club night +Over, το οποίο φιλοδοξεί να παντρέψει στοιχεία της σύγχρονης dance μουσικής με βασικούς άξονες την disco, το house και το techno, είναι ξένοι και Έλληνες djs και μουσικοί παραγωγοί.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, πραγματοποιείται και η εμφάνιση του Peter Kremeier ή αλλιώς Losoul, ο οποίος είναι γνωστός για τα εξαιρετικά dance κομμάτια του, που κινούνται κάπου ανάμεσα στο house και στο techno.

Με αρκετές original παραγωγές, full length albums, πολλά remixes, live εμφανίσεις και αμέτρητα dj sets, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της ευρωπαϊκής dance σκηνής, εδώ και μια δεκαετία. Εμφανίζεται σε όλον τον κόσμο, προσφέροντας υψηλής αισθητικής house και techno dj sets και, όταν αποδίδει live το υλικό του, συνεργάζεται με τον τραγουδιστή Malte.

Ο Lee Burton, ο οποίος θα βρίσκεται μαζί του αυτήν τη βραδιά, είναι γνωστός για τις δισκογραφικές δουλειές του στην Klik records και μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ.

Πληροφορίες: Six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Θησείο- Μοναστηράκι, 210 3210510, www.sixdogs.gr , το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, τα μεσάνυχτα, είσοδος 10 ευρώ με ποτό.