Κερδίστε 1 Smartphone Microsoft Lumia 650 από την COSMOTE!

cosmote-diagonismos
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

To clickatlife.gr και η COSMOTE προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη το εκπληκτικό Smartphone Microsoft Lumia 650, αξίας 249€!

Tο Microsoft Lumia 650

Με ανανεωμένο, κομψό design και με έντονο το μεταλλικό στοιχείο, το Microsoft Lumia 650 υποστηρίζει την τελευταία έκδοση των Windows 10 mobile, διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5'' τεχνολογίας OLED και είναι εξοπλισμένο με δυνατό τετραπύρηνο  επεξεργαστή Snapdragon 212. Έχει κύρια κάμερα 8MP με LED flash για να μπορείτε να απαθανατίσετε τις καλύτερες σας στιγμές, αλλά και μπροστινή κάμερα 5ΜΡ με ευρυγώνιο φακό για να βγάζετε τις αγαπημένες σας selfies. Το Microsoft Lumia 650 έχει, επίσης, προεγκατεστημένη την τελευταία έκδοση των εφαρμογών του MS Office που το μετατρέπει σε ένα απόλυτο εργαλείο δουλειάς.

Με το Microsoft Lumia 650 μπορείτε να σερφάρετε στο internet απίστευτα γρήγορα, να μαθαίνετε αμέσως  τα νέα των φίλων σας και να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη που φτάνει το 83%. Για να είστε πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκεστε.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε το Microsoft Lumia 650

Πάρτε μέρος στον σχετικό διαγωνισμό, που «τρέχει» μέσω των λογαριασμών social media του clickatile.gr, και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει στις 14 Ιουνίου! Έχετε δύο επιλογές:  

Συμμετοχή μέσω Facebook:

Συμμετοχή μέσω Twitter:

Ανεβάζετε μια αγαπημένη φωτογραφία από κάποιο περασμένο καλοκαίρι, με mention @clickatlifegr και γράφοντας «#Clickatlife και αυτό το καλοκαίρι!»