O Dj των Portishead στο Roof Stage του Gazarte

andy-smith-1

Aποτελεί τον πρώτο σε μια γενιά παραγωγών που εξερεύνησε, από τα τέλη των 80’s, το hip hop και το sampling με πιο ατμοσφαιρική διάθεση.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΜΑΙΟΥ 2016

Ο Andy Smith, παραγωγός και DJ των Portishead, πρωτοπόρων του ατμοσφαιρικού beat, θα μας ξεσηκώσει από το Roof Stage της ταράτσας του Gazarte, για μια βραδιά κάτω από τα αστέρια.

Ο Άγγλος παραγωγός / DJ έρχεται να μας παρασύρει σε έναν ξέφρενο χορό και να μας εξάψει την φαντασία με ένα freestyle vinyl only DJ set από διάφορα μουσικά είδη, ακροβατώντας με μαεστρία μεταξύ funky breaks & hiphop, rare groove, ska dancehall, ήχους της Καραϊβικής καθώς και northern soul.  

Με πλούσια δισκογραφία στο ενεργητικό του, αποτελεί τον πρώτο σε μια γενιά παραγωγών που εξερεύνησε ήδη από τα τέλη των 80’s το hip hop και το sampling με πιο ατμοσφαιρική διάθεση και αποτελεί έναν από τους λίγους DJs που παρουσιάζουν μέχρι σήμερα αδιάκοπα ένα σπάνιο ηχητικό όραμα στα turntables.

Με μια σειρά από καινοτόμες κυκλοφορίες, όπως το "The Document", τη ‘Βίβλο’ των DJs, και αρκετές διακρίσεις, αποτελεί μια σταθερή αξία στο χώρο των DJs και θεωρείται ως η επιτομή του selector με βαθύτερη γνώση της μουσικής, την οποία έχει αποκτήσει με πολλά χρόνια αναζήτησης και αστείρευτη όρεξη.

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στο Roof Stage του Gazarte.

Ο Andy Smith ξεδιπλώνει το αστείρευτο ταλέντο του μέσα από συνεργασίες, ως το ήμισυ των Dynamo Productions (με τον παραγωγό Boca 45) αλλά και σε solo projects ως digger, για Samples που χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία από τους Portishead, Prodigy, Lack of Αfro καθώς επίσης και σε soundtracks ταινιών.

Τα decks θα αναλάβει για ένα late night seducing set ένας από τους πιο ιδιαίτερους dj της αθηναϊκής νύχτας, a.k.a Espeekay.

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στο Roof Stage του Gazarte.

Info
Gazarte Roof Stage
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τηλ. 210 3460 347