O Don Diablo και o Mike Williams για μια βραδιά στο Akrotiri Club-Restaurant

diabvlo
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Το Primer και το EJEKT Festival εγκαινιάζουν τα “Sunset Stories” παρουσιάζοντάς τους την Κυριακή 26 Ιουνίου μαζί με τρία από τα κορυφαία ονόματα της εγχώριας danceμουσικής και μέλη του ρόστερ του Primer. Τους Velix, DJ Zenn και Kid Angelo.

Ο Don Diablo είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας dance μουσικής αυτή τη στιγμή. “On My Mind”, “Back In Time”, “Universe”, “Starlight”, “Origins”, “AnyTime”, “Back To Life”, “Chemicals”, “Knight Time”, “Black Mask”, “Got Me Thinkin” είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια του που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες με πολλά εκατομμύρια views στο youtube.

Το όνομά του φιγουράρει στα μεγαλύτερα dance festivals και clubs του πλανήτη και τον εμπιστεύονται για τα remixes του η Madonna, o  Ed Sheeran, οι Chemical Brothers και πολλοί άλλοι. Το Hexagonradio show του αναμεταδίδεται σε πάνω από 35 χώρες και συγκεντρώνει εκατομμύρια ακροατές παγκοσμίως.

Μόλις 19 χρονών, ο Mike Williams είναι ήδη περιζήτητος και ένας από τους πλέον ανερχόμενους DJ/παραγωγούς του πλανήτη. Βρίσκεται στο ρόστερ της περίφημης Spinnin’ Records, κάνει breakthrough με το “Sweet and Sour” που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική του Tiesto, παίζει στα μεγαλύτερα clubs και φεστιβάλ του κόσμου και αυτή είναι μόνο η αρχή. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30