Dj set με στυλ... Noir

dj-set-me-stul-noir

ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ο δημοφιλής για τα μουσικά set του Dj Noir, έρχεται με τη μοναδική ικανότητά του να χαρίζει ξεχωριστές βραδιές και τον μουσικό παραγωγό Hot Since 82, για μία εμφάνιση στο club Sixx, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Ο πολυβραβευμένος Dj Noir μαγεύτηκε από την ηλεκτρονική μουσική στην ηλικία των 6-7 ετών και αργότερα, επηρεάστηκε από τη house σκηνή της δεκαετίας του ’80, την techno και την acid & rave κουλτούρα που προέρχονταν από το Σικάγο, το Ντιτρόιτ και τη Νέα Υόρκη.

Το 1996, ξεκίνησε την πορεία του ως Dj σε μικρά μαγαζιά της Δανίας και σήμερα, έχει ταξιδέψει με το μουσικό πρόγραμμά του σε όλον τον κόσμο.

Ταυτόχρονα, ένας από τους βασικούς του στόχους είναι η ανάδειξη μερικών από τους καλύτερους νέους και καθιερωμένους παραγωγούς της underground σκηνής, μέσα από το label του, το οποίο βρίσκεται συχνά στην κορυφή του Beatport και βρίσκει στήριξη σε μερικά από τα κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Το 2011, το label «Noir Music» ήταν στο Νο 11 της παγκόσμιας κατάταξης των 50 τοπ labels στο Resident Advisor και παραμένει στο Νο18 όλων των χρόνων, ανάμεσα σε 20 labels.

Σε αυτό το label ανήκει και ο dj και παραγωγός, Hot Since 82, ο οποίος έχει κερδίσει τον σεβασμό της underground σκηνής και θα συνοδεύσει τον Noir στην εμφάνιση του στο Sixx Athens club.

Πληροφορίες: Sixx Athens club, Αμερικής 6, Αθήνα, 210 3608304, 6979 470638, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 11.30 μ.μ.