Στην παλινδρόμηση των Pendulum

stin-palindromisi-ton-pendulum

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Οι πρωτοπόροι της D'n'B σκηνής, Pendulum, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα μαζί με τον Verse, για να προσφέρουν ένα από τα δυνατότερα dj set παγκοσμίως, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στο Fuzz club.

Το Zulu Concept και η ομάδα των STFU Parties, γιορτάζοντας τα πρώτα τους γενέθλια στην αθηναϊκή Dubstep σκηνή και προσκαλώντας πάντα καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας, παρουσιάζουν έναν από τους μεγαλύτερους τους guests.

Ο El Hornet των Pendulum και ο Mc/παραγωγός Βen Verse υπόσχονται ένα απολαυστικό dj set. Μαζί τους θα βρίσκονται και οι residents dj των STFU, Cubism, Postriper, Yaz, Andrew και Τsaros.

Οι Pendulum δημιουργήθηκαν στην Αυστραλία, το 2002, από τους Rob Swire, Gareth McGrillen και El Hornet (κατά κόσμον Paul Harding), για να διαμορφώσουν τον δικό τους ήχο και να κατακτήσουν την global d'n'b σκηνή. Έχουν στο ενεργητικό τους 3 δίσκους, αναρίθμητα sold out gigs, συνεργασία με τους Prodigy και κομμάτια, όπως τα «Tarantula», «Blood Sugar» και «Slam».

Πληροφορίες: Fuzz Club, Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος (Λ. Πειραιώς και Χαμοστέρνας), 210 3450 817, www.fuzzclub.gr . Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ., είσοδος 20 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο).