O τελικός του διαγωνισμού για το καλύτερο Μεσογειακό cocktail στη Στέγη
Η κριτική επιτροπή του Skinos ταξίδεψε σε 11 πόλεις σε 7 χώρες και δοκίμασε πάνω από 200 cocktail.
Τρίτη 28 Ιουνίου, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός bartending με θέμα τη Μεσόγειο, το Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2016 φτάνει στην κορύφωσή του με τον μεγάλο τελικό, ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό event στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Στο 6ο έτος της ύπαρξής του, ο διαγωνισμός έχει την πρωτότυπη θεματολογία “Team Challenge” και αφορά την ομάδα, την κοινή προσπάθεια, το fun, την αλληλοστήριξη και τον συναγωνισμό. Περισσότεροι από 400 bartenders από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Λίβανο, Ολλανδία, Βουλγαρία και Ηνωμένο Βασίλειο ένωσαν τις δυνάμεις τους και μελέτησαν, δοκίμασαν, μύρισαν, ήπιαν και ανέμιξαν παρέα πρωτότυπα Μεσογειακά cocktail.
Η κριτική επιτροπή του Skinos ταξίδεψε σε 11 πόλεις, σε 7 χώρες και δοκίμασε πάνω από 200 cocktail αναζητώντας το απόλυτο Μεσογειακό ποτό.
Οι 11 κορυφαίες ομάδες, 5 από Ελλάδα και 6 από εξωτερικό, θα αναμετρηθούν στην εντυπωσιακή ταράτσα του bar restaurant Hytra, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Η νικήτρια ομάδα θα παρουσιάσει το απόλυτο μεσογειακό κοκτέιλ στο BCB (Bar Convent Berlin), το μεγαλύτερο bartending event στην Ευρώπη.

Κριτές του διαγωνισμού είναι τρεις από τους γνωστότερους Έλληνες bartenders: ο Δημήτρης Κιάκος, ιδιοκτήτης του The Gin Joint και μέλος του The Gin Guild, ο Αλέξανδρος Σουρμπάτης, βραβευμένος bartender και bar manager του Spinte Bar στην Θεσσαλονίκη και ο Σπύρος Πατσιαλός, ιδιοκτήτης και δημιουργός του site "Huntingspirits.tv".
Ακολουθώντας το concept της ομάδας, οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι ο Σπύρος Κερκύρας, από τους γνωστότερους Έλληνες bartenders και ιδιοκτήτης της Bar Solutions και ο bartender και brand ambassador του Skinos, Πασχάλης Καψάλης.
Ο τελικός θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 20:30 στον εντυπωσιακό χώρο του Hytra Restaurant, στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Μια γεύση από τον περσινό διαγωνισμό.
Info
Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση
Συγγρού 107
Τηλ. 210 900 5800







