"Cariocas Beach Bar" για dance βραδιές δίπλα στο κύμα

cariocas-4
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Έχοντας ερωτευθεί την τοποθεσία το 1984, η οικογένεια του "Papageorge" έχτισε το πρώτο της σπίτι με τα χέρια της στον κόλπο του Σχίνου. Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια αποφάσισε να ξεκινήσει την κατασκευή "House On The Beach project", το γνωστό Cariocas, που επεκτείνεται σε ένα παλιό οικοδομικό τετράγωνο από τσιμέντο, το οποίο παλιά λειτουργούσε ως μανάβικο.

Παρά τις δυνατές βροχές, μετά από σχεδόν 4 μήνες σχεδιασμού και σκληρής ξυλουργικής εργασίας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, η ανοικοδόμηση του Cariocas Beach Bar ολοκληρώθηκε.

Ο ειδικός σχεδιασμός του club επεκτείνεται μέχρι και το ηχοσύστημά του, το οποίο κατασκευάστηκε από τον Bill Pal, έναν εξαιρετικό ηχολήπτη που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει ο ιδιοκτήτης του Cariocas σ’ ένα δισκάδικο στο κέντρο της Αθήνας. Όταν άκουσε τα ηχεία του Bill να «τραγουδούν» μέσα στο δισκοπωλείο, ο Πέτρος του ζήτησε να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κατασκευάσουν τόσο τα εσωτερικά κεντρικά ηχεία του dancefloor, αλλά και τα εξωτερικά δορυφορικά ηχεία, ένα έργο που ολοκληρώθηκε μετά από δύο καλοκαιρινές σεζόν.

Ο Bill Pal απεβίωσε όμως, πριν ολοκληρωθεί το project, αλλά μπορείς ακόμη και σήμερα να νιώσεις την ενέργεια και την ψυχή του ν’ αναδύεται από τα ηχεία, αφού από τότε μιλάει καθημερινά μέσα απ’ αυτά. Σίγουρα, το να παίζει μουσική σ’ αυτό το ηχοσύστημα αποτελεί πρόκληση για κάθε DJ που είναι παθιασμένος με τον αυθεντικό ήχο.

Με την πάροδο του χρόνου, το Cariocas έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων μία σειρά από εμβληματικούς καλλιτέχνες, όπως οι Frankie Knuckles, Joe Claussel, David Morales, Ron Trent, Matteo & Matos, Onsulade και Ricardo Da Force.

Επιπλέον, το beach club προσελκύει τόσο ντόπιους που φέρνουν τις οικογένειές τους στις παραδοσιακές ελληνικές γιορτές, όσο και άτομα από άλλες περιοχές εντός και εκτός Ελλάδας, που επισκέπτονται το House on the Beach project για να διασκεδάσουν στα βραδινά events με residents και guests DJs, κυρίως υπό τους ήχους της House μουσικής σκηνής.

Προσφέρει από νωρίς το πρωί δροσερό καφεδάκι πλάι στο κύμα, soft drinks, μπύρες, ούζο και τσίπουρο (2,50 - 5,00 ευρώ), κρασί (3,50 ευρώ), ποτά (6,00 - 7,00 ευρώ), ποικιλίες, burger, hot dog, (club) sandwich και σαλάτες (2,50 - 10,00 ευρώ).

Info
Cariocas Beach Bar
Σχίνος, Αλεποχώρι, Αττική