Δυνατό καρναβαλικό dj set από τον Quentin Harris

dunato-karnabaliko-dj-set-apo-ton-quentin-harris

ΤΡΙΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ο καρνάβαλος έχει ήδη στηθεί στην πλατεία και το Sixx Club ετοιμάζεται για ένα ακόμα δυνατό dj set την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, από τον Quentin Harris, με dance mood και μασκαρέματα.

Έχοντας ως γνώμονα τα δυνατά dance parties, το Sixx Club αποφάσισε να φέρει έναν από τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες και producers της εποχής του και ο λόγος βέβαια, είναι για τον Quentin Harris.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Detroit του Michigan, ο Quentin Harris αναγνωρίζεται ως ένας από τους πρωτεργάτες της deep house μουσικής. Επηρεασμένος από τη μουσική παράδοση της πόλης του, όπως οι Motown, Prince, P-Funk, έχει συνάψει κατά τη διάρκεια της μουσικής του καριέρας σημαντικές συνεργασίες.

Η μουσική του γκάμα είναι ευρεία και χαρακτηρίζεται από vocal house, straight up techy, afro- house tinged electronic tribal cuts. Η μουσική του θεωρείται πρώτης τάξεως επιλογή από διεθνώς γνωστούς djs, όπως οι Danny Tenaglia, Carl Craig, Derrick Carter, Pete Tong κ.α.

Μαζί του σε αυτή τη βραδιά στο Sixx θα είναι και οι Mr Orfeus – Junior Mi (House United Gang), αλλά και o Chris K. Ντυθείτε αποκριάτικα και λάβετε θέση…

Πληροφορίες: Sixx Athens club, Αμερικής 6, Αθήνα, 210 3608304, 6979 470638.