Οι Smokey Bandits μετατρέπουν ξανά το Kookoo σε saloon

oi-smokey-bandits-metatrepoun-ksana-to-kookoo-se-saloon

ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Το συγκρότημα Smokey Bandits που κέντρισε το ενδιαφέρον με το ατμοσφαιρικό του «A Son’s Lament», εμφανίζεται για 4 μόνο βράδια, τις Πέμπτες 23 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 15 Μαρτίου, στο μεταμοντέρνο saloon του Κοο Κοο Live Bar.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, στο ΚοοΚοο το Δεκέμβρη, οι Smokey Bandits επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος για 4 εμφανίσεις ακόμα.

Οι western ήχοι του «Debut», όπως τους γνωρίσαμε μέσα από τα κομμάτια «Α son’s Lament», «Smoke from the Attic» και «Cattle drive», θα μας στείλουν ξανά στις 4 γωνιές του πλανήτη, εκεί όπου περιμένουν τα καινούργια ακυκλοφόρητα κομμάτια από την δεύτερη επερχόμενη δουλειά των Smokey Bandits, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά.

Τα νέα κομμάτια θα μας παραπέμψουν σε νέες αχαρτογράφητες περιοχές (η Λατινική Αμερική ας πούμε είναι υπέροχη αυτή την εποχή...). Όπου και αν μας ταξιδέψει όμως, η κινηματογραφική περιπέτεια των Smokeys, ξέρουμε σίγουρα που θα μας προσγειώσει στο τέλος. Πίσω στην πραγματικότητα μιας πόλης, μιας παρέας που έχει βγει το βράδυ για χορό και ποτά.

Αυτό το κομμάτι αναλαμβάνουν οι Quasamodo and the Q orchestra, το προσωπικό project του Δημήτρη Νάσιου, που μόλις κυκλοφόρησε τον τρίτο προσωπικό δίσκο του «Movin’ on» με την Bombastic Jam. Εκεί όπου η κλασική funk συναντά την trip hop κουλτούρα, τις rock κιθάρες και λίγο από τη λάμψη της Disco, προκύπτει ένα groove rollercoaster mix που θέλει να σε συνεπάρει, να σε σηκώσει από την καρέκλα σου, να σε κάνει να φωνάξεις παρέα με τα black soul φωνητικά της Θάλειας Παλιβίδα.

Πληροφορίες: KooΚoo, Ιάκχου 17, Γκάζι, 210 3450930, www.kookoo.gr , στις 10 μ.μ. Είσοδος 12 ευρώ με ποτό.