Ο Μιχάλης Δέλτα σε μια μουσική παράσταση στον Κήπο της Πειραιώς

delta
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ο γνωστός συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει ένα σάουντρακ που αντικατοπτρίζει τη σχέση του με το αστικό τοπίο.

Στο Life is now, η σύγχρονη ηλεκτρονική σύνθεση συμπορεύεται με το νεορομαντικό ακουστικό ύφος μέσα από ambient διαδρομές.

Ο Μιχάλης Δέλτα, ένας από τους αγαπημένους εκπροσώπους της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής, θα παρουσιάσει ζωντανά στον Κήπο της Πειραιώς 260 την τελευταία δισκογραφική του δουλειά, με ένα μουσικό σχήμα εγχόρδων, πιάνου, κρουστών και αναλογικών συνθεσάιζερ, μαζί με κομμάτια από προηγούμενα έργα του, όπως το Forbidden Poetry.

Τη μουσική υποστηρίζει ένα ειδικό για την παράσταση video art project, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, οικεία και συγχρόνως ανεξερεύνητη. Κεντρικός ήρωας είναι ο σύγχρονος άνθρωπος, που ως αναζητητής της υπαρξιακής του ταυτότητας βαδίζει ανάμεσα στις αστικές εμμονές του και την δύναμη της φύσης.

Ο Μιχάλης Δέλτα δημιουργεί μία μουσική παράσταση, η οποία αναδεικνύει τη συναισθηματική ακρίβεια, την ποιητικότητα και τη δύναμη της μουσικής του.

  • Πιάνο : Γιώργος Κονής
  • Τσέλο : Σταύρος Παργινός
  • Βιόλα  : Ράνια Ζέττα
  • Βιολί   : Δημήτρης Κουζής
  • Κρουστά & Drums : Πέτρος Τσαμπαρλής
  • Laptop & Synths : Μιχάλης Δέλτα
  • Video : Hior Chronik

Το Σάββατο 2 Ιουλίου στον Κήπο της Πειραιώς 260, στις 22.00.