Αποκριάτικο ξεφάντωμα στα bars της Αθήνας

apokriatiko-ksefantoma-sta-bars-tis-athinas

ΚΥΡΙΑΚΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η Αθήνα ντύνεται αποκριάτικα και οι κάτοικοί της ετοιμάζονται να το ρίξουν έξω στα δεκάδες αποκριάτικα πάρτι που ετοιμάζονται από τα αθηναϊκά bars.

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 26 Φεβρουαρίου ετοιμαστείτε για ξέφρενο χορό και πολύ γέλιο. Διαλέξτε την καλύτερη, εξυπνότερη και πιο χιουμοριστική αμφίεση και ξεκινήστε για μια μπαρότσαρκα διαρκείας.

Στο Indie the Club, το Fresh & Yellow party παρουσιάζει ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι με 100% χορευτικές επιτυχίες από τα 80s και τα 90s. Duran Duran, Madonna, Pet Shop Boys, New Order, Eurythmics, Samantha Fox, Mc Hammer, Ace Of Base και πολλοί καλλιτέχνες ακόμα από τις μουσικές επιλογές των Χρήστου Μήλιου, Nat. K και Stamatis Grispos θα σας ξεσηκώσουν.

Πληροφορίες: Indie the Club, Ιεροφαντών 13, Γκάζι, 210 3469559, στις 11 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.

Μασκέ πάρτι με θέμα «Super Heroes Are Back To Duck» και μουσική από τον Πάνο Σουρούνη ετοιμάζει και το Black Duck. Φορέστε τις στολές σας, τα καπέλα και τις μάσκες σας, εφοδιαστείτε με σερπαντίνες και αποχαιρετήστε την Αποκριά στο Black Duck, με ένα πάρτι γεμάτο υπερήρωες. Σκεφτείτε τον αγαπημένος σας ήρωα, φορέστε τη στολή του και διασκεδάστε το.

Πληροφορίες: Black Duck Multiplarte–Ντόρα Ρίζου, Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα, 210 3234760, www.blackduck.gr , στις 10 μ.μ.

Και το Κ44 όμως, δεν πάει πίσω από καρναβαλικό κέφι και διοργανώνει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς ένα πάρτι με αποκριάτικο dresscode. Στα decks θα βρίσκονται οι YSP!WSY! (KrisRiot-Postriper) μαζι με τον Andrew και τον Yaz.

Πληροφορίες: Τώρα K44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, 210 3423560, στις 10.30 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.

Ένα μουσικό θρίλερ ετοιμάζουν από τα decks του Barouge, οι γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Best 92,6, Δημήτρης Παπασπυρόπουλος και Σπύρος Παγιατάκης. Ένα μοναδικό horror show περιμένει όσους παρευρεθούν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στο γνωστό club, με ένα τρομακτικό σκηνικό που υπόσχεται να σας… τρομάξει όλους. Φορέσετε την πιο ανατριχιαστική στολή σας και ετοιμαστείτε για μια έξαλλη Κυριακή της Αποκριάς.

Πληροφορίες: Barouge, Ανδρονίκου 4 & Τζαφέρη, Γκάζι, 210 3469396, οι πόρτες ανοίγουν στις 11.30 μ.μ., είσοδος 12€ (με ποτό).

Αποκριάτικο πάρτι a la Mexico θα στηθεί στο εστιατόριο Amigos της Νέας Σμύρνης την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Special guest dj θα αναλάβει τη μουσική υπόκρουση ενώ latin dancers θα σας παρασύρουν στο λατινοαμερικάνικο χορευτικό κλίμα.

Πληροφορίες: Amigos, Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 210 9332220, www.amigos.gr/ .

Το ένα και μοναδικό αποκριάτικο party που θα κάνει φέτος το six d.o.g.s αναμένεται να είναι ξεχωριστό. Ετοιμάζει ένα αποκριάτικο party χωρίς ταμπού, χωρίς όρια και χωρίς δεύτερη σκέψη και πάνω απ’όλα, χωρίς… θέμα. Αυτοσχεδιάστε και κατηφορίστε στο «εξωτικό» Μοναστηράκι. Τη διασκέδαση της βραδιάς θα φροντίσουν 8 εκλεκτοί φίλοι του six d.o.g.s. που ο καθένας θα έχει ρόλο μπαλαντέρ. Θα παίξουν μουσική που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν, για μία ώρα ο καθένας. Αυτοί είναι οι SheSheWaWa, k.atou, dagritzikos, Stavros Dioskouridis B + C, Thodoris Kanelopoulos, Nikitas Mantas και Oh Yeah. Καλό γλέντι!

Πληροφορίες: six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, http://sixdogs.gr , στις 12 τα μεσάνυχτα, είσοδος ελεύθερη.

Τέλος, το γνωστό σε όλους Kitscherella party διοργανώνεται φέτος στο Gazoo με τον dj Kitschy Kimon να επιστρέφει στα decks, με kitsch disco, 80’s και 90’s επιτυχίες και με dresscode «oso pio koulo toso pio kalo». Προβλέπεται μάλιστα κι ένας Super Kitsch guest star έκπληξη!

Πληροφορίες: Πειραιώς 102-104, 6945 457301

Εσείς δεν ετοιμαστήκατε ακόμα;