Resident djs ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Terraza

dj-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Το "Residents" αποτελεί ένα concept που έχει επιμεληθεί ο δημοφιλής dj, Nicolas Dales και του οποίου σκοπός είναι η διασύνδεση του ίδιου με άλλους djs και παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να επικοινωνήσουν, να ερευνήσουν, να εμπνευστούν και να παράξουν ένα ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό έργο.

Ένα έργο που ξεκινάει με την προβολή της καλλιτεχνικής πορείας των εκάστοτε καλεσμένων του, την διοργάνωση δυο εκδηλώσεων, σε δυο διαφορετικούς χώρους και ομάδες ανθρώπων -μια στο Terraza και μια στο δικό τους residency- την κοινή παραγωγή και κυκλοφορία ενός track, τη συνολική κυκλοφορία όλων τον κομματιών σ' ένα compilation στο τέλος της σεζόν και άλλα πολλά.

Η συνεργασία αλλά και η κοινή δημιουργία μπορεί να προσφέρει όχι μόνο ένα έργο, αλλά μπορεί να δημιουργήσει καινούργιες ιδέες, καινούργιους ήχους, καινούργιες τάσεις.

Οι καλεσμένοι του αποτελούνται από καλλιτέχνες με μεγάλη ιστορία και προσφορά στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά και από νέα ταλέντα τα οποία αξίζουν πραγματικά να προβληθούν και να υποστηριχθούν.

Αυτή την Πέμπτη, στο τέταρτο #residents καλεσμένοι του Nicola Dale θα είναι ο Kobo και ο Isi.

KOBO

Γεννημένος στην Κέρκυρα τον Μάιο του 1990, ο Σπύρος Κομπολίτης ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του djing στην ηλικία των 18 ετών εκμεταλλευόμενος την αγάπη του για την μουσική. Ξεκίνησε παίζοντας σε τοπικά πάρτι και events ως resident dj της ομάδας Seds με τον ήχο του να κυμαίνεται μεταξύ της deep-tech house αλλά και techno σκηνής . Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα clubs του χώρου, ενώ μέχρι στιγμής είχε την τιμή να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως Sascha Braemer, Detlef, Ellen Allien, Nick Warren, Mat Sassari, Dubspeeka, Dauwd και άλλους.

ISI

Ο Isi ξεκίνησε τη μουσική του σταδιοδρομία το 1999 παίζοντας στα Natural High και στα Figment events. Με τον καιρό, ενώ ταξίδεψε σε πολλά μουσικά φεστιβάλ, οι μουσικές του προτιμήσεις άλλαξαν. Το 2004 δημιούργησε μαζί με τον Nick Figment το project INnovations, με το οποίο συνεχίζει μέχρι σήμερα τα πάρτι στην ηλεκτρονική σκηνή της Αθήνας, καθώς και με εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή κάθε Τρίτη στον Beradio. Επίσης συνεργάζεται με την ομάδα Γλετζair ως guest, καθώς και με τη Minotaur Minotaur. Το μουσικό του στυλ είναι μια μίξη από deep/tech groovy house.

Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 23.00 - Είσοδος Ελεύθερη

Info
Terraza club
Τριπτολέμου 31, Γκάζι
Τηλ. 695 999 5752