Βερολινέζικη ατμόσφαιρα και dance διάθεση στο Sixx

berolineziki-atmosfaira-kai-dance-diathesi-sto-sixx

ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

O Γερμανός dj H.O.S.H ετοιμάζει ένα dj set που θα φέρει το Βερολίνο στην… Αθήνα, την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο Sixx Club.

Ο Γερμανός Holger Behn, γνωστός και ως H.O.S.H., θεωρεί τον εαυτό του dj πάνω από οτιδήποτε άλλο (παραγωγός, κτλ). Οι συνήθεις ιστορίες των εφηβικών χρόνων που πέρασε με τα μαθήματα μουσικής δεν ισχύουν εδώ. Ο H.O.S.H. έμαθε μουσική για να μπορεί να στηρίζει τον ίδιο του τον εαυτό οταν παίζει μουσική.

Το 2010 έβγαλε το 1ο του album «Connecting the Dots» που αναδεικνύει το ταξίδι του ανθρώπου μέσω της house και techno μουσικής μέχρι στιγμής, ενώ ταυτόχρονα έδειξε το δρόμο για το μέλλον της ηλεκτρονικής μουσικής. Το άλμπουμ περιλαμβάνει φωνητικά από την Mistress Barbara και μια συνεργασία με τους Ost & Kjex.

Επίσης, ο ίδιος είναι διοργανωτής ενός ανοιχτού φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Grünanlage στη βόρεια Γερμανία, το οποίο γίνεται μία φορά κάθε μήνα (κατά τους καλοκαιρινούς μήνες) και είναι από τα καλύτερα underground dance festivals με προσέλκυση 6000 ατόμων κατά μέσο όρο.

«Είμαι ένας dj-παραγωγός και η μουσική είναι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή μου», λέει ο H.O.S.H. Μαζί του στα decks του Sixx θα είναι και οι Viton, Johnny Kaz, George Santas και George R & Krunk.

Πληροφορίες: Sixx Athens club, Αμερικής 6, Αθήνα, 210 3608304, 6979 470638, στις 11.30 μ.μ.