Δυνατό dance party με πολλούς καλεσμένους στο Sixx Athens

dunato-dance-party-me-pollous-kalesmenous-sto-sixx-athens

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Ετοιμαστείτε για ένα δυνατό party το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαρτίου, με γνωστούς παραγωγούς και djs για χορό χωρίς τέλος.

Υπάρχει ένας αέρας μυστηρίου πίσω από το αρτιστίκ όνομα των MANDY, του διδύμου των παιδικών φίλων Philipp Jung και Patrick Bodmer. Η μουσική πλατφόρμα MANDY έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, η οποία όμως, αρχικά ξεκίνησε για να δημιουργηθεί μουσική που θα κάνει τους φιλους της να χορεύουν για πολλά χρόνια.

Όταν μαζί με τον Booka Shade και τον DJ T., εντάχθηκαν στο δυναμικό της Get Physical συνεργάστηκαν για να σχηματίσουν ένα αριστούργημα για τα όρια της dance μουσικής και δημιούργησαν μία αξιοζήλευτη ομάδα της electro house, disco και μερικώς της techno. Από το 2005 και μετά οι MANDY έγιναν αναγνωρίσιμοι με διεθνές κύρος και βραβεία τα οποία έφτασαν στο απώγειό τους το 2009 και περιγράφονται από το Resident Advisor ως «ωριμότητα, μυαλό και συνοχή ... που είναι σπάνια αυτές τις μέρες».

Μαζί τους την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Sixx Athens θα βρίσκεται και ο πολύπλευρος παραγωγός με τις ελληνικές καταβολές SIOPIS. O Γιάννης Σιώπης έχει χαρακτηριστεί ως ένας «από τους πιο συναρπαστικούς νέους παραγωγούς». Οι ρίζες του προέρχονται από ένα παραδοσιακό ελληνικό υπόβαθρο σε μια σύγχρονη γερμανική εξέλιξη.

Μια κλασική ερωτική σχέση με το κλαρίνο και την τρομπέτα του, αργότερα, συνέπεσαν με το δημιουργικό ταλέντο του για το breakdancing, graffiti art και τελικά η μετεξέλιξή του ως DJ με gigs σε όλα σχεδόν τα ελληνικά νησιά, ήταν αναπόφευκτη. Η μεγάλη στροφή προς την «ηλεκτρονική μουσική μητρόπολη», το Βερολίνο, ήταν μια προσεκτική κίνηση, δρομολογώντας τη μουσική του καριέρα σε πλήρη εξέλιξη.

Μαζί τους θα βρίσκονται στα decks και οι Viton, Wagner Jr, JKarl και Kookie Dee.

Πληροφορίες: Sixx Athens, Αμερικής 6, Αθήνα, 6979470638, 210 3608304.