«Μυστικό» dj set από τον Nick Varon

mustiko-dj-set-apo-ton-nick-varon

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Σε έναν νέο «μυστικό» χώρο εντός της Στοάς στην οδό Πατησίων 99, ο Nick Varon εγκαινιάζει με ένα δυνατό dj set εμπνευσμένο από τα secret parties της Βαρκελώνης, το Σάββατο 17 Μαρτίου το Club 99.

Με φόρα για έναν ακόμα επιτυχημένο και ακόμα πιο δημιουργικό χρόνο, ο αγαπημένος του αθηναϊκού κοινού Nick Varon -στην πρώτη του εμφάνιση για το 2012- θα παρουσιάσει ένα νέο concept event, στο privet Club 99, εντός του πολυχώρου Στοά. Ο χώρος έχει ετοιμαστεί για να φέρει νέα πνοή σε αυτό που ονομάζεται «Παλιά Αθήνα» και ο Nick Varon αναλαμβάνει να τον εγκαινιάσει με ένα δυνατό dj set.

Με έμπνευση από την Βαρκελώνη –όπου κατοικεί τα τελευταία 2 χρόνια- και τα ιδιαίτερα private/secret parties της, το Σάββατο 17 Μαρτίου ο Nick Varon «παντρεύει» τον αέρα της Βαρκελώνης με έναν ανανεωμένο πολυχώρο-έκπληξη που αναμένεται να γίνει ένα από τα must places του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Η είσοδος στο event είναι ελεύθερη και αποκλειστικά για όσους βρίσκονται στο guest list του event. Για να μπείτε κι εσείς στη λίστα μπείτε στη σελίδα του facebook http://www.facebook.com/events/337048502997431/ και κάντε attend στο event ή στείλτε το όνομα και τον αριθμό των καλεσμένων σας στο [email protected] .

Πληροφορίες: Club99, Πατησίων 99, εντός Στοάς, στις 11.30 μ.μ., είσοδος από το Sports Bar.