Η Θεοδοσία Τσάτσου και η «Babalou» της στο KooKoo

i-theodosia-tsatsou-kai-i-babalou-tis-sto-kookoo-babalou-tis-sto-kookoo

ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Η Θεοδοσία Τσάτσου τολμάει, σαν γνήσια ροκ τραγουδίστρια, να προκαλέσει τον εαυτό της αλλά και το κοινό με μια παράσταση γεμάτη από blues, funky, soul, jazz και ροκ μουσική, την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στο ΚοοΚοο.

Η Θεοδοσία Τσάτσου είναι ροκ και είναι εδώ. Δύο χρόνια μετά την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, ανεβαίνει στη σκηνή του ΚοοΚοο την Πέμπτη 22 Μαρτίου, με τη «Babalou» της - το πνευματικό παιδί της που γεννήθηκε μέσα από τους στίχους- προσφέροντας μια παράσταση που αναμιγνύει ένα πλήθος ήχων που σε ταξιδεύουν χωρο-χρονικά μέσα από τη blues, funky, soul, jazz και κυρίως τη ροκ μουσική.

Η «Babalou» παρουσιάζεται στη μουσική σκηνή ΚοοΚοο, με τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ της Τσάτσου με τίτλο «Αγαπήσου», παλιότερες επιτυχίες της, αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες της καθώς και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της ξένης και ελληνικής μουσικής.

Η Θεοδοσία τολμάει, σαν γνήσια ροκ τραγουδίστρια, να προκαλέσει τον ίδιο της τον εαυτό καθώς και όλους εμάς σε μία μάχη όπου κύριο συστατικό θα είναι η αγάπη.

Πληροφορίες: ΚοοΚοο, Ιάκχου 17. Γκάζι, 210 3331003, την Πέμπτη 22/3, στις 10.30 μ.μ., είσοδος 12€ (με ποτό).