Ο Ιάπωνας γκουρού της dubstep σκηνής στο Bios

o-iaponas-gkourou-tis-dubstep-skinis-sto-bios

ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

O Goth-Trad, o Ιάπωνας γκουρού της dubstep σκηνής και μέλος της κολεκτίβας Deep Medi Artists επισκέπτεται την Παρασκευή 23 Μαρτίου τη σκηνή του Βios.

O Goth-Trad στο πλαίσιο της δεύτερης φετινής του ευρωπαϊκής περιοδείας επισκέπτεται την Αθήνα, έχοντας μαζί του το ολοκαίνουργιο album του με τίτλο «New Epoch».

O Takeaki Maruyama -γνωστότερος ως Goth-Trad- γεννήθηκε και ζει στην Ιαπωνία. Έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο συνθέτει ηλεκτρονική μουσική. Χειροποίητα και ηλεκτρονικά όργανα, keyboards και samplers δημιουργούν ένα ιδιόμορφο ηχητικό κολάζ που τον έχει καθιερώσει ως μάστερ του dubstep στην Ιαπωνία.

Η καριέρα του ως παραγωγός και DJ μετρά ήδη πάνω από μια δεκαετία. Το 2005 με το album του «Mad Raver's Dancefloor» να αντικατοπτρίζει την αγάπη του για τη συνεχώς μεταλλασσόμενη UK rave σκηνή, o Goth-Trad έκανε γρήγορα αίσθηση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στα χρόνια που ακολούθησαν και με την περαιτέρω εξάπλωση του ονόματός του στους dubstep κύκλους, ο Goth-Trad διαμόρφωσε ένα πολυδιάστατο μουσικό χαρακτήρα, με τη φήμη του να εξαπλώνεται για τα αξέχαστα live shows και τα DJ sets του, γεμάτα με τα δυνατότερα κομμάτια της dubstep.

Μετά τα αξέχαστα parties του, μια βραδιά αφιερωμένη στον σκοτεινό ήχο με τον Goth-Trad περιμένει τους φίλους του είδους στο πρόσφατα αναβαθμισμένο Funktion-One Soundsystem του Bios. Μαζί του θα είναι οι Jeph1 & Billy Widz σε σκοτεινά tribal μονοπάτια, ο Circo Inverso στο after-party και στο ζέσταμα της βραδιάς ο SRJ.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, Αθήνα, 210 3425335, www.bios.gr , την Παρασκευή 23 Μαρτίου, στις 11 μ.μ., είσοδος 5 ευρώ.