Το νέο πρόσωπο του Μουσείου Μπενάκη

peiraios-moyseio-mpenaki1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Στον ίδιο χώρο της Πειραιώς 138 έγιναν αλλαγές. Το ντιζάιν φρεσκαρίστηκε, το μπαρ φτιάχτηκε από την αρχή, οι λίστες των ποτών και των κρασιών ανανεώθηκαν, τα αντικείμενα στο πωλητήριο εμπλουτίστηκαν, η λίστα με τα κοκτέιλ επίσης, και όλα μαζί επιβάλλουν μια άμεση επίσκεψη.

Σε hotspot προβλέπεται να μετατραπεί το κτίριο της Πειραιώς μετά τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στο φαίνεσθαι και το...είναι του Μουσείου. Για του λόγου το αληθές, οι υπεύθυνοι μας καλούν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στις 20:30, οπότε θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια. Με ζωντανή μουσική, performances, γευστικές εκπλήξεις και ειδικές τιμές στα κοκτέιλ.

Τα events των εγκαινιών

Food design performances από τους Studiolav/Couture Biscuits
H μόδα συναντά τη μαγειρική με το σετ από σφραγίδες κουζίνας Designer Baking. Τα εικονικά μοτίβα Pied De Poule και Tweed – Ψαροκόκαλο μεταμορφώνουν το ψωμί, τα μπισκότα και τις πίτες σε μικρά θαύματα “υψηλής μαγειρικής”. Οι Studiolav θα παρουσιάσουν μια νέα συλλογή από Coutoure Biscuits μέσω ενός εργαστηρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Greece Is For Lovers/Beach Puddings
Αντλώντας έμπνευση από την πλαστικότητα της άμμου και τα καλοκαιρινά παιχνίδια στην παραλία, οι Greece Is For Lovers παρουσιάζουν μια διεγερτική πρόταση σερβιρίσματος ενός κλασικού Ελληνικού επιδορπίου.

Μουσική με Performances και DJ set 
Γεωργία Καρύδη 
Jay Glass Dubs
Giganta 

Νέο ωράριο λειτουγρία πωλητηρίου: Τετάρτη–Κυριακή, 10:00 – 22:00 και Café-Bar: Τετάρτη–Κυριακή, από τις 10:00 το πρωί ως αργά το βράδυ.