Ένα από τα 50 καλύτερα μπαρ παγκοσμίως έρχεται στην Αθήνα
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Το Lost & Found Drinkery της Λευκωσίας, το οποίο βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάμεσα στα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου, έρχεται στην Αθήνα και για ένα βράδυ κάνει ‘κατάληψη’ στο 42.
Στις 7 Νοεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε από κοντά το "Take Over" της 8μελούς ομάδας του Lost & Found στο 42, σε μία βραδιά γεμάτη από διακεκριμένες συνταγές cocktail από τον κατάλογο του κυπριακού bar, και freestyle μουσικές που μας μεταφέρουν απ’ ευθείας στην Λευκωσία.
Ο συνδυασμός αναμένεται εκρηκτικός αφού η ομάδα του Lost & Found Drinkery είναι γνωστή ως μια από τις πιο...τρελές στον κόσμο του ποτού, ενώ το 42 ανέκαθεν αποτελούσε το άσυλο για κάθε λάτρη της μεθυστικής παράνοιας.
Επιπλέον, για ένα μόνο βράδυ, στις 7 Νοεμβρίου, στο 42 θα μπορούμε να δοκιμάσουμε Venezuelan & Colombian Street Food από την ομάδα του Los Loros, του νέου street food της Αθήνας.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, 21:00
42 Bar.Athens
Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα







