Με φόρα από το Μιλάνο και αέρα από το Βερολίνο...

me-fora-apo-to-milano-kai-aera-apo-to-berolino

ΤΡΙΤΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Τα δύο μέλη των Tale of Us, ο Karm και ο Matteo, καταλαμβάνουν τα decks του Sixx Club την Παρασκευή 6 Απριλίου για ένα εκρηκτικό dj set.

Τα δύο μέλη των Tale of Us αν και γεννημένα εκτός Ευρώπης (ο Karm στο Τορόντο και ο Matteo στη Νέα Υόρκη), μετακόμισαν στο Μιλάνο σε πολύ μικρή ηλικία όπου συναντήθηκαν και δημιούργησαν το δίδυμο Tale of Us. Αυτή τη στιγμή, οι δυο τους ζουν στο Βερολίνο από όπου αντλούν την έμπνευσή τους.

Η πρώτη πλήρης δισκογραφική δουλειά τους κυκλοφόρησε από την Visionquest (το Label του Seth Troxler, Rhyan Crosson, Shaun Reeves & Lee Curtiss) την άνοιξη του 2011, ενώ ήδη είχαν κυκλοφορήσει και διάφορα tracks τους σε άλλες εταιρείες όπως Barraca Music, Cocoon και Life & Death.

O Karm και ο Matteo έχουν ήδη παίξει σε μεγάλα clubs όπως το Watergate, Weekend, Privilege, Tenax, Barraca & DC10 και εκτός αυτών, έχουν γίνει πολύ γνωστοί για τα prive parties που κάνουν σε μυστικές τοποθεσίες στο Μιλάνο, με την ονομασία «Just This».

Μαζί τους, στα decks του Sixx θα είναι κι ένας βασικός συνεργάτης τους και συν-ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας «Life & Death», ο Dj Tennis. Παραγωγός soundtrack ταινιών και ραδιοφωνικός παραγωγός από το 1987, ξεκίνησε την καριέρα του ως dj στο Πανεπιστήμιο στα παράνομα after parties & rave. Σήμερα παίζει τακτικά στο Μιλάνο στο «Magazzini Generali», αλλά και στο «Plastik» όπως και σε άλλα underground clubs της Ιταλίας.

Πληροφορίες: Sixx, Αμερικής 6, Αθήνα, 210-3608304, 6979470638, στις 11.30 μ.μ.