Disco, hip hop και techno στο Bios

disco-hip-hop-kai-techno-sto-bios

ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στην πρώτη μεγάλη συνεργασία του Bios με τον Κορμoράνο, οι disco, hip hop και techno ρυθμοί έχουν την τιμητική τους.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στην πρώτη μεγάλη συνεργασία του Bios με τον Κορμoράνο, οι disco, hip hop και techno ρυθμοί έχουν την τιμητική τους, με εκλεκτούς καλεσμένους το ανερχόμενο συγκρότημα «The Swiss», από την Αυστραλία και τον Γάλλο παραγωγό «DJ Feadz», σε μια άκρως χορευτική βραδιά.

Σε μια εποχή που ο όρος disco έχει πολυφορεθεί για djs και μπάντες που δεν είναι απαραίτητα disco, οι Αυστραλοί «The Swiss» αποτελούν ένα αυθεντικό δείγμα nu-disco. Παίζουν ζωντανά χορευτική μουσική, ενώ το κάθε μέλος του συγκροτήματος διατηρεί πάντα τις προσωπικές του δραστηριότητες. Ο μπασίστας έχει το δικό του σχήμα SidWho?, ο κιμπορντίστας πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του ep με τον τίτλο «Luke Million», ενώ ο ντράμερ έχει παίξει με πολλά άλλα σχήματα.

Ο DJ Feadz ξεκίνησε να πειραματίζεται με τα πικάπ, στις αρχές της δεκαετίας του 90 και σύντομα τράβηξε την προσοχή του κοινού της Γαλλίας, συνδυάζοντας hip hop με techno στοιχεία. Τα τελευταία δύο χρόνια, ολοκλήρωσε το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «P*N*M*B».

Στα dj sets του μπλέκει με καταιγιστικό τρόπο techno, hip hop και funky, ενώ αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335, www.bios.gr , στις 11 μ.μ., είσοδος 10 ευρώ.