Dj sets μέχρι πρωίας σε δύο stages

dj-sets-mexri-proias-se-duo-stages

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Ένα φιλόδοξο Yes It Does!!Sure It Does!! Party έρχεται το Σάββατο 7 Απριλίου, στη Στοά, στο πρώτο two stage event της ομάδας.

Δύο διαφορετικά stages θα στηθούν εντός του πολυχώρου Στοά, προκειμένου η μουσική παλέτα του party να είναι όσο το δυνατόν πιο ευρεία, ενώ οι περισσότεροι djs που θα φιλοξενηθούν θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους σε Yes It Does!!Sure It Does!! πάρτι.

Στο «Atrium» stage -που ονομάζεται έτσι διότι πρόκειται για ένα στεγασμένο και ψηλοτάβανο αίθριο- «φρεσκοι» djs και bloggers θα παίξουν indie, electro, chillwave, new wave και όχι μόνο ακούσματα σε όσους επιλέξουν να απολαύσουν το ποτό τους εκεί. Το line up αποτελείται από τον resident dj του Yid!!Sid!! Henry Fool και τρία δίδυμα: ο μουσικός ειδήμων Spaceagedisco θα συνεργαστεί για μια ακόμα φορά με την μουσικόφιλη blogger και fashion expert Youstrikemyfancy, το μυστηριώδες δίδυμο των GRLLZ υπόσχεται ένα απρόβλεπτο και πολυσχιδές set, ενώ οι υπερδραστήριοι Cartoon Dandy και Dreamer θα κλείσουν το πρόγραμμα του stage.

Λίγα μέτρα πιο πέρα στο Club stage θα στηθεί ένα underground dance party με τα disco και house στοιχεία να κυριαρχούν. Την παράσταση θα ανοίξει το νεοσύστατο δίδυμο djs των Boats & Hoes (Panos Lilis & Sp Ps) που ειδικεύονται στα νέα house ακούσματα και θα ακολουθήσει στο σόλο ντεμπούτο του ο γνωστός και μη εξαιρετέος Tareq. Τη σκυτάλη θα λάβει ο resident dj Bad Spencer και έπειτα, για πρώτη φορά, ο ποιοτικός deep & disco house παραγωγός και dj Theo Tag για πρώτη φορά σε Yid!!Sid!! party με ένα set ειδικά σχεδιασμένο για αυτή τη βραδιά. Φυσικά θα ακολουθήσουν και sets μέχρι πρωίας για όσους αντέχουν.

Πληροφορίες: Στοά, Πατησίων 99 και Κοδρικτώνος, οι πόρτες ανοίγουν στις 11.30 μ.μ., είσοδος δωρεάν.