Το Ρομάντσο εγκαινιάζει την club σεζόν του με ένα διήμερο πάρτυ

romantzo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

To Club του Ρομάντσο επιστρέφει δυναμικά και ξεκινάει τη νέα σεζόν με ένα διήμερο Opening Party.

Την Παρασκευή (25/11), ήχοι future beats, footwork, bass, hip hop και grime εκπέμπονται στο υπόγειο του Ρομάντσο. Το περιβάλλον του χώρου είναι επιμελημένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε η κάθε λεπτομέρεια να συμβάλλει στη δημιουργία της ιδανικής club συνθήκης.

Φέτος, το Club του Ρομάντσο εστιάζει στην ενεργή μουσική σκηνή της Αθήνας. Οι τοπικοί DJ θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν πολύωρα set ώστε να ορίζουν εκείνοι τον τόνο και την εξέλιξη της βραδιάς. Tο πρόγραμμα θα προκύπτει με τον ένα DJ να προσκαλεί τον άλλον, ώστε να δημιουργηθεί ένα κομβικό σημείο συνάντησης της μουσικής κοινότητας της Αθήνας. Από αυτό το δίκτυο φυσικά, δεν αποκλείονται οι διεθνείς εκπρόσωποι της club σκηνής.

Vesta

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Black Athena

Black Athena
DJ Problems
Giganta
Khmer Rouge
Vesta

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016
Paul Bennett
Sepho
Breakin Moves
Terra Exotica

Terra Exotica

--

Black Athena
Οι Black Athena πάντα υποστηρικτές των πρωτοποριακών ήχων, εμπνέονται από το παρελθόν το παρόν και το μέλλον της μαύρης μουσικής με μια ανεξάντλητη όρεξη, όπως ακούμε και στην εβδομαδιαία τους ραδιοφωνική εκπομπή, η οποία και αποτελεί μια εξερεύνηση του μαγικού ταξιδιού μεταξύ των ακουστικών και του danceflloor.

DJ Problems
O DJ Problems είναι ένας νέος DJ με έδρα την Αθήνα. Επηρεασμένος απο τη dance μουσική, συνδυάζει hip hop, bass , footwork & space music!

Giganta

Giganta [Werkdiscs,RBMA]
Είναι το μουσικό ψευδώνυμο της sound designer, Ελένης Αδαμοπούλου, η οποία το 2011 συμμετείχε στο Red Bull Mu,sic Academy της Μαδρίτης ενώ παράλληλα έπαιζε σε πολυάριθμα φεστιβάλ της Ευρώπης. Εδώ και πέντε χρόνια είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Paranoiseradio και πέρυσι, τέτοια περίοδο, κυκλοφόρησε το ΕΡ “Force”. Ο ήχος της γενικά είναι ένας πειραματικός συνδυασμός bass booms, future garage και glitch και συχνά ετοιμάζει τόσο μουσικές για animation, apps, sites, installations όσο και για χορευτικές παραστάσεις.

Khmer Rouge
Η Khmer Rouge είναι DJ πειραματικής χορευτικής μουσικής, μεταξύ των ορίων της dub και techno, του grime και footwork, του dancehall και avant-house. Ζει και παίζει στην Αθήνα.

Vesta 
H Vesta a.k.a Αλεξάνδρα Κουμαντάκη είναι μια νέα εικαστικός με βάση την Αθήνα.Τα τελευταία 5 χρόνια συλλέγει βινύλια και παίζει μουσική σε διάφορους χώρους σε όλη την Ελλάδα. Ο ήχος της είναι κυρίως ambient ,bass,grime και r&n. Τον τελευταίο καιρό η έμπνευση της προέρχεται από ορισμένες ομάδες σύγχρονων καλλιτεχνών , οι περισσότεροι από αυτούς έχουν βάση το Βερολίνο.

Paul Bennett

Paul Bennett [Modernista/ Berceurse Heroique]
Ο DJ και παραγωγός Paul Bennett, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία υπογράφοντας κάποια από τα πιο γνωστά edits της δισκογραφικής Moxie Disco. Έκτοτε ασχολείται με παραγωγές που κυκλοφορούν στην δική του λονδρέζικη Modernista, και με side projects στις Rush Hour και Berceurse Heroique.
Τα set του χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία, ενώ ο ίδιος είναι φανατικός μουσικός συλλέκτης.

Sepho

Sepho [Beatnik]
O Sepho είναι DJ και παραγωγός. Το 2008 ξεκίνησε να πειραματίζεται με house, ambient, electro και techno ήχους. Οι μουσικές επιρροές του είναι καλλιτέχνες όπως οι: Aphex Twin, Omar S, I-F, Moodyman, Robert Hood, Mr.G, Delta Funktionen, και Drexciya. Είναι συνιδρυτής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Beatnik, η οποία διερευνά την ένωση της αστικής κουλτούρας και της τέχνης με την techno μουσική.

Breaking Moves

Breakin Moves [Nous]
Ο Breakin Moves aka Rusty Brown παίζει μουσική από το 1997. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στο VM Radio, όπου και έκανε εκπομπές για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη μαύρη μουσική από τα τέλη των 50's μέχρι και σήμερα, καθώς επίσης και σε όλες τις επιρροές της στη λευκή μουσική σκηνή. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο vinyl digging εντός και εκτός συνόρων, ψάχνοντας κυρίως από τζαζ και ντίσκο μέχρι acid house μέχρι minimal techno.

Terra Exotica
Ο Χρυσόστομος Λαζαρίδης δραστηριοποιείται με το όνομα Τerra Exotica αναζητώντας και επιλέγοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικής ανεξαρτήτως ειδών και τάσεων. Έχει ταξιδέψει για DJ sets προσκεκλημένος σε club όπως το Salon des Amateurs στο Düsseldorf και King Georg στην Kολωνία που ξεχωρίζουν για το εκλεκτικό τους γούστο, ενώ mix του έχουν φιλοξενηθεί σε σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως οι ΝΤS και Intergalactic FM. 

 Khmer Rouge

Info
Παρασκευή 25 - Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Romantso
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 105 52
T: 216 7003325