Το tattoo γιορτάζει για δυο μέρες στον Πειραιά

diimero-giorti-tatouaz
ΤΡΙΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

H ομάδα του Athens Tattoo Convention και ο Mike The Athens, από τη θέση του consultant, υποδέχονται τους λάτρεις των tattoos σε ένα νέο premium event, το Athens Tattoo Expo.

Το φθινοπωρινό ραντεβού θα δοθεί στις 26 και 27 Νοεμβρίου στον Πολυμορφικό χώρο Προορισμός Παπαστράτος στον Πειραιά .
Ο εμβληματικός, ανακαινισμένος χώρος θα γεμίσει με πολύχρωμα μελάνια, σχέδια απλά ή πολυσύνθετα, μουσικές από έμπειρους Djs και για πρώτη φορά μόνο με Έλληνες Τattoo Artists.

60 από τους καλύτερους καλλιτέχνες της δερματοστιξίας στην Ελλάδα έχουν ήδη διαπιστευτεί και ετοιμάζουν τα μηχανάκια τους για αναδείξουν την τέχνη τους και να αποτυπώσουν την έμπνευση και τη φαντασία τους πάνω σε ανθρώπινο καμβά.
Το διαγωνιστικό κομμάτι θα κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο και τις δύο μέρες με τα βραβεία "Best Of Day" και θα κορυφωθεί την Κυριακή με το βραβείο “Best Of Show”.

Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σειρά από happenings όπως έκθεση, graffiti shows, skate & bike shows, εναέρια ακροβατικά , shows με street dancers . Ειδικότερα για την έκθεση, θα συμμετέχουν 60 Έλληνες που θα δημιουργήσουν και θα εκθέσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα έργα τους πάνω σε χαρτί με θέμα τα "sleeves". Στο πλαίσιο της έκθεσης του Athens Tattoo Εxpo θα λειτουργούν περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadjets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ και έκθεση μηχανών.

To Σάββατο, 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί after party με τον dj Τyler, ενώ την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου στις 17.00, ο Αλέξανδρος Βραχωρίτης από τον Rock Fm, θα βρίσκεται στις μουσικές επιλογές.

Info
26 & 27 Nοεμβρίου, 12.00 - 00.00
Πολυμορφικός Χώρος Προορισμός Παπαστράτος
Γραβιάς 25, Πειραιάς
Ημερήσιο εισιτήριο: 10€ 
Athens, A1 104 42