Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου οι Chickn έρχονται στο Gagarin

chickn Freddie F
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Μαζί τους οι Victim of Society και ο dj Adamantios.

Οι Chickn είναι ένα αρθρωτό μουσικό σχήμα που έχει ξεχωρίσει στην αγγλόφωνη αθηναϊκή σκηνή για τα εκρηκτικά live με τις απρόσμενες καταλήξεις, τα impromptu, εκτεταμένα τζαμαρίσματα και τα μυστήρια setlists. Κάθε εμφάνισή τους είναι μοναδική γιατί, την ώρα της συναυλίας, διαθέσεις, ήχοι, ακόμα και η σύνθεση της μπάντας, μεταβάλλονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ανάποδες γκρούβες, μανιώδη riffs και φωνητικά με ιδιοσυγκρασία συνθέτουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, δίνοντας μια λίγο διαφορετική εκδοχή τού τι σημαίνει rock σήμερα (jetztzeit rock).

Δείτε το άρθρο όπου οι Chickn ξεχωρίζουν τους αγαπημένους τους ελληνικούς δίσκους

Με τον ενθουσιασμό που ακολούθησε την εμφάνισή τους δίπλα στους σπουδαίους Budos Band να μην έχει κοπάσει, οι Chickn επιστρέφουν στο Gagarin για να γιορτάσουν το δισκογραφικό ντεμπούτο τους (που Δείτε το άρθρο όπου οι Chickn ξεχωρίζουν τους αγαπημένους τους ελληνικούς δίσκους.κυκλοφορεί από τις 10 Οκτωβρίου από την Inner Ear) με ένα φιλόδοξο live για το οποίο οι Αθηναίοι μουσικόφιλοι θα μιλούν για καιρό. Στη σκηνή θα ανέβει διψήφιος αριθμός μουσικών, δίνοντας σάρκα και οστά σε ένα όνειρο χρόνων: το να μπορέσουν όλοι όσοι, κατά καιρούς, στελέχωσαν αυτό το μουσικό όχημα να παίξουν επιτέλους μαζί. Η σύμπραξη αναμένεται εκστατική!

A Victim of Society
«Μόλις ολοκληρώσαμε τις ηχογραφήσεις του καινούργιου album που θα βγει την άνοιξη από την Inner Ear. Ετοιμαζόμαστε για τα live του χειμώνα που προβλέπεται δυνατός και γεμάτος προκλήσεις. Η ναυαρχίδα αυτών, χωρίς αμφιβολία, η εμφάνιση στο Gagarin με τους φίλους κι αδερφούς Chickn. Έκει, θα παρουσιάσουμε καινούργια κομμάτια απο τον επερχόμενο δίσκο αλλα και ορισμένα απο τον πρώτο (Distractions) αλλά και απο το EP, όπως έχουν πλέον διαμορφωθεί μετά την προσθήκη του Παντελή στα drums».

Ιnfo
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
CHICKN
special guests: A Victim Of Society
dj set by Adamantios (Teranga Beat)
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven spots, Reload και Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)

Gagarin 205
Λιοσίων 205