Τα «κακά παιδιά» της techno στην Αθήνα

ta-kaka-paidia-tis-techno-stin-athina

ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Το βερολινέζικο dj δίδυμο Pan-Pot, που κινείται ανάμεσα στην techno και τη house, έρχεται στην Αθήνα για ένα μόνο dj set, στις 15 Απριλίου στο Sixx.

Το πολυδιάστατο δίδυμο Pan-Pot από το Βερολίνο, καταφέρνοντας να κινείται ανάμεσα σε 2 σκηνές της dance μουσικής -τη house και την techno- κερδίζει συνεχώς το σεβασμό και από τις 2 πλευρές.

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, οι Pan-Pot, αποτελούμενοι από τον Tassilo Ippenberger και τον Thomas Benedix, έχουν εδραιωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, με μια παράλληλη άνθιση της δικής τους δισκογραφικής εταιρείας, Mobilee records.

Οι αρχικές μουσικές τους προσπάθειες (το 2005), τους βρήκαν να πειραματίζονται με minimal ήχους, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησαν τον δικό τους σκοτεινό ήχο που από τότε έχει γίνει συνώνυμο με το όνομά τους. Τα επόμενα χρόνια αρχίζουν τη δημιουργία των δικών τους κομματιών και remixes, τόσο στην Mobilee όσο και στην Einmaleins.

Η καθοριστική στιγμή της καριέρας τους όμως, ήταν η κυκλοφορία του 1ου τους άλμπουμ «Pan-O-Rama». Το «Pan-O-Rama» παρείχε μια εκπληκτική ξενάγηση στην techno και δικαίως ονομάστηκε έτσι.

Όταν δεν είναι στο στούντιο, τα «κακά παιδιά» της techno κάνουν tour για να μπορούν να δείχνουν τη δουλειά τους. Τα DJ sets τους χαρακτηρίζονται από τα πολύωρα back2back γεμάτα εναλλαγή ανάμεσα από τις διάφορες εκφάνσεις της techno και house μουσικής.

Τα decks του Sixx Club θα μοιραστούν μαζί τους οι Viton, Monkylo, Dilight, Spiros Pappas, Spiros Kaloumenos και Dennis Bunas.

Πληροφορίες: Sixx Club, Αμερικής 6, Αθήνα, 6979470638, 210 3608304, στις 11.30 μ.μ.