Μύρισε καλοκαίρι στην παραλιακή...

murise-kalokairi-stin-paraliaki

B.e.d. Boutique Yaya

ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Δύο δυνατά openings πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 6 Απριλίου στην Παραλιακή, αυτά του B.e.d. Boutique Yaya και του Ακρωτήρι club restaurant, ενώ έπονται ακόμα περισσότερα το Σάββατο της Ανάστασης.

Την Παρασκευή 6 Απριλίου, το B.e.d. Boutique Yaya, ο καλοκαιρινός χώρος στον Αστέρα Γλυφάδας, «σφύριξε» την έναρξη της καλοκαιρινής διασκέδασης με ένα εντυπωσιακό party.

Τα τρία αγαπημένα clubs της Αθήνας -το B.e.d. το Boutique και το Yaya- ενώθηκαν και δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό club που υπόσχεται έντονες βραδιές με dance διάθεση, δυνατούς μουσικούς συνδυασμούς και εμπνευσμένα cocktails πάνω στην παραλία. Παράλληλα, θα λειτουργεί και το εστιατόριο του club δίνοντας εναλλακτικές στη διασκέδαση των θαμώνων του.

Το σύνθημα για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου έδωσε και το Ακρωτήρι club restaurant την Παρασκευή 6 Απριλίου, με ένα δυνατό opening party. Οι μεσογειακές προτάσεις του chef Αχιλλέα Παπαχρήστου που θα προσφέρονται για όλο το καλοκαίρι στο εστιατόριο του Ακρωτήρι club restaurant ικανοποιούν όλους όσους θέλουν να συνδυάσουν την βραδινή τους έξοδο με καλό φαγητό, θέα στη θάλασσα και νόστιμα cocktails.

Στον χώρο του club κυριαρχεί η αντίθεση του λευκού και του μαύρου, με έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ οι μουσικές επιλογές των resident dj Paolo Savva και Γιώργου Σαραντάκη θα δίνουν τον ρυθμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ακρωτήρι club restaurant

Για το Σάββατο της Ανάστασης, έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμα «παραθαλάσσια» openings. Ο λόγος για το «Virgin Prova» στη Νέα Μάκρη και τον πολυχώρο «Jalouse» με café, εστιατόριο, beach bar και club στο Πόρτο Ράφτη, στον χώρο του γνώριμου «Kalua». Στις 20 Απριλίου αναμένεται να ανοίξει η αυλαία και για το γνωστό club «W» στη Γλυφάδα.

Πληροφορίες: B.e.d. Boutique Yaya, Λ.Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, 2108941620, / Ακρωτήρι club restaurant, Βασιλέως Γεωργίου Β5, Παραλία Αγίου Κοσμά, 210 9859147-9 / Jalouse Αυλακίου 100, Πόρτο Ράφτη, 22990 71296 / Virgin Prova, Λεωφόρος Ποσειδώνος 37, Νέα Μάκρη, 22940 94060 / W, Διαδόχου Παύλου 15, Β’ Μαρίνα Γλυφάδας, 6972700712.