Μια βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό hip hop

mia-bradia-afieromeni-sto-elliniko-hip-hop

ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Την Παρασκευή 20 Απριλίου φιλοξενείται στο bios front μια βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό hip- hop με τον Dash, τον Παράξενο και τον Κακοτέχνη, τον Romson τον Παραβάτη, τους Αντινομία και τους Άλφα Πέντε.

Το hip-hop είναι ιδέα πέρα από μουσική, είναι ένας διαφορετικός τρόπος να βλέπει κανείς τα πράγματα. Σε μια προσπάθεια μιας άλλης οπτικής των πραγμάτων αυτού του κόσμου, την Παρασκευή 20 Απριλίου στην σκηνή του bios θα ανέβουν οι Dash από το ιστορικό συγκρότημα Παρεμβολές, ξυπνώντας αναμνήσεις δεκαετίας του '90, με παρουσίαση αφρικάνικων κρουστών δίνοντας μία ξεχωριστή νότα.

Ο Παράξενος μαζί με τον Κακοτέχνη, μια αυθεντική παρουσία στον χώρο του hip hop, πάνω και κάτω απ'τη σκηνή. Ο Romson Παραβάτης, ευρηματικός MC της παλιάς σχολής με ιδιαίτερο στιλ.

Οι Αντινομία, ερχόμενοι από τον «πλανήτη ΡΟΚ» κατέφθασαν στη Γη κάπου το '97, με πολυποίκιλη δράση στο χώρο μέχρι και σήμερα. Και τέλος, οι Άλφα Πέντε παρουσιάζοντας νέα κομμάτια και νέες ιδέες από τον δεύτερο, κατά σειρά, δίσκο τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει. Μετά το τέλος της συναυλίας θα ακολουθήσει DJ set.

Πληροφορίες: την Παρασκευή 20 Απριλίου, bios front, Πειραιώς 84, Αθήνα, 210 3425335, www.bios.gr , είσοδος 5 ευρώ, στις 8.30 μ.μ.