Sunday never ends με τον Παύλο Παυλίδη στο Buba

paylos-paylidis
ΤΡΙΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Παύλος Παυλίδης έρχεται στο Βuba για να παρουσιάσει ένα acoustic set, ένα live πέρα από τα καθιερωμένα.

Όποιος είχε βρεθεί στο upstairs της πλατείας Θεάτρου σε κάποια από τα θρυλικά live στο γνωστό, σιωπηλό πλέον στέκι, ξέρει απο τώρα τι να περιμένει την ημέρα εκείνη, καθώς ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης και η ομάδα του Buba εγκαινιάζουν μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο Sunday Never Ends.

Πρόκειται για μια γιορτή της μουσικής, της μέρας και της νύχτας, ένας ξεχωριστός τρόπος να καλωσορίσουμε την εβδομάδα που έρχεται και να αποχαιρετήσουμε αυτή που τελειώνει. Μια ιδέα που επιδιώκει να δημιουργήσει συμβάντα, ιστορίες και ξεχωριστές μουσικές αναμνήσεις.

click@life
Η έναρξη δεν θα μπορούσε να είναι πιο εντυπωσιακή, καθώς στο παλαιό νεοκλασικό με τα ασιατικά cocktail και την μοναδική ατμόσφαιρα θα προσπαθήσουμε για ακόμη μια φορά να καταλάβουμε πώς τις Κυριακές τα μεσημέρια ανατινάζεται το φως, αφού θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Παύλο Παυλίδη.

click@life
Με ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο με αρκετά τραγούδια του Παύλου που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να ακούσουμε στις συναυλίες του, καθώς η επιλογή τους ταιριάζει απόλυτα με την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου project. Αξέχαστοι στίχοι και μελωδίες τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του, φτάνοντας έως και τον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 με τον τίτλο «Μια Πυρκαγιά σ΄ ένα σπιρτόκουτο». Μαζί του στο πιάνο ο Ορέστης Μπενέκας και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Αλέκος Βουλγαράκης.