Πού θα πάμε για early drinks μετά τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια μας;

najbarajo
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Χριστούγεννα, γιορτινές μέρες, στολισμένες πόλεις, βόλτες με φίλους και, φυσικά, ψώνια για εσάς και τους αγαπημένους σας. Μετά από μια μέρα στα μαγαζιά, θα χρειαστείτε λίγο αλκοόλ για να χαλαρώσετε. Παρακάτω θα βρείτε τα πιο όμορφα μαγαζιά για να ξεκουράσετε το κορμί και το μυαλό σας μετά από τη γύρα στα πολύβουα μαγαζιά.

Δείτε τον ΟΔΗΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2016/2017 του clickatlife

Νajbarajo
Σε μια στοά του Χαλανδρίου, λίγα μέτρα μακριά από το εμπορικό σταυροδρόμι της περιοχής, το μαγαζί αυτό θυμίζει περισσότερο αυλή σπιτιού παρά καφέ-μπαρ. Ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα άλλων καταστημάτων του ζωηρού προαστίου, το Najbarajo αξιοποίησε ιδανικά τον διαθέσιμο εσωτερικό χώρο με τραπέζια για μικρές και μεγάλες παρέες, έβαλε μπόλικο χρώμα, μουσικές, προσφορές, εκπλήξεις και έφτιαξε ένα οικείο, ζεστό χώρο που σε κάνει να ξεχνιέσαι. Ανδρέα Παπανδρέου 38. 

City Bistro
Ένα από τα πιο όμορφα bistro της Αθήνας, καλλιτεχνικό στέκι, μιας και βρίσκεται στην περιοχή των θεάτρων, στη στοά του Σπυρομήλιου, προσφέρεται για αυτούς που αγαπάνε το ιστορικό κέντρο και τα καταστήματα στην περιοχή του Συντάγματος. Οι γεύσεις του μενού είναι απίθανες και θα προβληματιστείτε με την επιλογή σας για το κρασί, λόγω του ενημερωμένου και πλούσιου καταλόγου. Citylink-Βουκουρεστίου 1.

The Upper House
Στον 6ο όροφο του πολυκαταστήματος Attica βρίσκεται το αγαπημένο σημείο ξεκούρασης όλων των fashionistas της πόλης. Θέα από ψηλά, ροφήματα και γευστικά snacks, αλλά και ένα εξαιρετικό menu με ελαφριά γεύματα και κρασιά, είναι στη διάθεση σας. Attica-Πανεπιστημίου 9.

Kuko's The Bar
Ένα ανακαινισμένο διατηρητέο νεοκλασικό του 1890, πολύ κοντά στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, μετατράπηκε σε ένα από τα πιο cozy all day στέκια της Αθήνας. Βιομηχανικό στυλ και κλασικές πινελιές, αποτελεί ιδανική επιλογή κατηφορίζοντας την Ερμού. Μεγάλη cocktail και wine list, αν και το hit είναι η σπιτική sangria, και funky soul μουσικές θα σας ξεκουράσουν και θα σας προετοιμάσουν… για τη βραδινή έξοδο. Καλαμιώτου 4, Αθήνα.

Holy Spirit
Στη Λαοδίκης, στη Γλυφάδα, ένα παιχνιδιάρικο μαγαζί με gadgets και μια εντυπωσιακή μπάρα, σας προσκαλεί να εμπιστευτείτε τους έμπειρους mixologists για την επιλογή του cocktail σας, φέρνοντας λίγο καλοκαίρι μέσα στα Χριστούγεννα για να κλείσει με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο η γιορτινή σας βόλτα. Λαοδίκης 41, Γλυφάδα.

Different Beast
Το Λονδίνο είναι ο απόλυτος προορισμός των Χριστουγέννων. Τώρα, το Λονδίνο έρχεται στη Γλυφάδα, σε αυτό το πανέμορφο all day spot, στο εμπορικό κέντρο του αριθμού 19 της οδού Κασσαβέτη. Mε το μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι, το διάχυτο βρετανικό στυλ και το φως να μπαίνει διάχυτο στον χώρο, το όνειρο των ιδιοκτητών να δημιουργήσουν ένα από τα πιο κομψά νεανικά μαγαζιά βγήκε πραγματικότητα. Εκτός από αφεψήματα, ενδιαφέρον έχει ο κατάλογος με τα ιαπωνικά ουίσκι, και τις αμερικάνικες μπύρες, ενώ είναι μια πάντα καλή επιλογή και για Κυριακάτικο brunch. Κασσαβέτη 19, Κηφισιά.

Beluga
Και ο Πειραιάς έχει τη χάρη του, ειδικά τώρα που η 2ας Μεραρχίας έχει γίνει ο απόλυτος νυχτερινός προορισμός. Ένα από τα πρώτα μαγαζιά που σηματοδότησαν την έκρηξη στην περιοχή είναι το τεράστιο Beluga, που αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα, ενώ αποτελεί στέκι για τα στελέχη στις κοντινές ναυτιλιακές εταιρείες. Προτιμήστε το για ένα απογευματινό κρασί και, αν σας κρατάνε τα πόδια σας, μείνετε μέχρι αργά που το πάρτυ ξεκινά και η ατμόσφαιρα σε προσκαλεί για χορό και φλερτ. 2ας Μεραρχιας 8-10.